SonyXperia 10 VI
Blue, 128 GB

SonyXperia 10 VI
Blue, 128 GB

Velg farge: Blue

Henter lagerstatus

Velg minne

Betalingsmåte

Fordeler med SVITSJ

Som SVITSJ-kunde får du alltid skjermforsikring inkludert! Denne dekker skader på skjermen.

239,-/md (eks MVA).
Totalpris med SVITSJ i 24 md. 5736,- (eks MVA).
Abonnement velges på neste side

Sony introduserer Xperia 10 VI

Xperia 10 VI har en batteritid på 2 dager¹ og en superlett kropp, hvilket gjør den til den perfekte enheten å ha med seg i hverdagen.

Smarttelefonen har suveren lydkvalitet, via kablede og trådløse hodetelefoner eller de høye og klare fronthøyttalerne.

Det KI-baserte kameraet bruker scene-, tilstands- og motivgjenkjenning for å ta de beste bildene, og Video Creator gjør det enkelt å lage innhold mens du er på farten.

Den lyssterke OLED-skjermen gir bedre sikt, selv i direkte lys, og du kan gjøre flere ting samtidig med vår flervindusfunksjon.

Xperia 10 VI tåler vann, støv, riper og fall, og er bygget for å vare.

2 dagers batteritid¹ i en superlett kropp

Med et batteri på 5000 mAh kan du glemme å gå tom for strøm! Xperia 10 VI har nok batteri til å holde i to dager. Det er mer enn nok til å se, lytte og ta bilder hver dag. Kombinert med den superlette og kompakte kroppen er denne smarttelefonen fra Sony den perfekte enheten å ha med seg i hverdagen.

Førsteklasses lydkvalitet

Xperia 10 VIs stereohøyttalere foran gjengir nå høyere og klarere lyd enn noensinne, noe som gir en mer oppslukende lytteopplevelse.

Xperia 10 VI støtter selvsagt den nyeste Bluetooth-tilkoblingen, men har også en 3,5 mm hodetelefonkontakt av høy kvalitet. Xperia 10 VI er designet av og for musikkelskere, og du kan bruke dine vanlige kablede hodetelefoner med materialer og komponenter av ekte audiofil kvalitet.

Enkel fotografering og redigering, for kreativitet på farten

Når du ser en fotomulighet, vil du ikke gå glipp av øyeblikket ved å velge innstillinger. Denne mobiltelefonen fra Sony gjør det enkelt å bruke KI-teknologi for motiv-, tilstands- og motivgjenkjenning som automatisk velger de ideelle innstillingene for det beste bildet.

Vlogging har aldri vært enklere. Bare velg bilder, videoer, musikk² og varighet, så lager Xperia 10 VI automatisk en video på influencer-nivå. Du kan også prøve ulike "looks" med fargeeffekter for å uttrykke kreativiteten din og få mer ut av hvert bilde eller hver video.

Med alt fra ultravidvinkel til televinkel kan du få mer variasjon i bildene dine, enten du tar bilder av vidstrakte landskap eller vil komme tett på action.

Lyssterk skjerm for bedre sikt

Få bedre sikt, selv under lyse forhold, takket være skjermens høyere totale lysstyrke. Takket være mange års TV-ekspertise får du fantastisk OLED-kontrast, og vår unike TRILUMINOS-teknologi optimaliserer filmer for levende scener.

Xperia 10 VI har en unik 21:9-skjerm som er stor nok til å vise to apper samtidig, slik at du kan gjøre flere ting samtidig.

Vi har også introdusert et dashbord med nytt brukergrensesnitt og hurtigmenyer. Det betyr at det er enklere enn noensinne å betjene telefonen med én hånd.

Langvarig og problemfri bruk

Med en robust skjerm laget av Corning Gorilla Glass Victus er Xperia 10 VI motstandsdyktig mot riper og fall. Den er også vann- og støvtett i henhold til IP65/68³, slik at du kan bruke vår nyeste Sony-telefon uten bekymringer, uansett hva du foretar deg.

1. Resultatene fra tester utført av Sony under følgende forhold: daglig bruk på 360 minutter for surfing på Internett, videoavspilling, spilling og andre funksjoner, med 1080 minutters standbytid, basert på en median Xperia-brukers batteribruksprofil. Den faktiske batteriytelsen kan variere avhengig av bruk og omgivelser. 2. Automatisk musikksynkronisering med bilder og videoer fungerer bare med forhåndsinnlastet musikk. 3. Denne enheten er vanntett og beskyttet mot støv. Alle porter og deksler skal være godt lukket. Ikke legg enheten helt under vann eller utsett den for sjøvann, saltvann, klorvann eller væsker som drikke. Misbruk og feil bruk av enheten vil gjøre garantien ugyldig. Enheten er testet i henhold til kapslingsklasse IP65/68. Sony-enheter som testes for vanntetthet, plasseres forsiktig i en beholder fylt med vann fra springen og senkes ned til 1,5 meters dybde. Etter 30 minutter i beholderen tas enheten forsiktig ut, og funksjoner og egenskaper testes. Vær oppmerksom på at denne modellen har en USB-port uten lokk for tilkobling og lading. USB-porten må være helt tørr før lading.

Dimensjoner
Bredde
68 mm
Dybde
8,3 mm
Lengde
155 mm
Vekt
Vekt
164 g
Skjerm
Skjermglass
Corning® Gorilla® Glass Victus®
Skjermstørrelse
6,1"
Skjermtype
FHD+ OLED
Kamera og video
Hukommelse
Innebygd minne
128 GB
Minnekort maks størrelse
1,5 TB
Minnekort type
microSDXC
RAM
8 GB
Tilkobling
5G nettverk
Ja
Bluetooth
v 5.2
Prosessor og operativsystem
Operativsystem
Android
Operativsystem versjon
14
Prosessor
Snapdragon® 6 Gen 1
Spesifikasjoner
Batterikapasitet
5000 mAh
Simkorttype
ESIM-QR
Annet
Dual SIM
Ja
Hurtiglading
Ja
IP-klassifisering (vann- og støvbestandighet)
IPX5 / IPX8 / IP6X
Minijack
Ja
Robust
Ja
Smarttelefon
Ja
Tale over 4G
Ja
Tale over WiFi
Ja
Type ladekontakt
USB-C

Valgfri mobil fra vårt sortiment

Velg den mobilen du ønsker deg og et Telia-abonnement uten binding. Du betaler ingenting i dag, kun en fast lav månedspris for abonnementet og mobilen over 24 måneder. Du kan bytte mobil i Telia-butikker, via kundeservice eller sammen med Click-abonnement i nettbutikken.

Bytt mobil etter 12 måneder

Etter 12 måneder kan du bytte til ny mobil kostnadsfritt. Du bytter bare inn din gamle mobil og forlenger SVITSJ-avtalen med nye 24 måneder. Beholder du mobilen i 24 måneder er den din. Det er mulig å bytte mobil etter kun 3 måneder, men du må da betale de resterende månedene opptil 12 måneder.

Skjermforsikring inkludert

Med SVITSJ Bedrift er du alltid forsikret mot knust skjerm. Ønsker du en forsikring som i tillegg dekker skade, fukt og tyveri kan du oppgradere til SVITSJ Bedrift Plussforsikring for kr 99 per måned.

SVITSJ med god samvittighet

For hver mobil som byttes inn går 10 kr til No Isolation. På den måten bidrar du til å finansiere roboter som vi kan gi bort til langtidssyke barn og unge.