BRUK JOBBMOBILEN BEKYMRINGSFRITT

Er du bekymret for at du har for lite mobildata i bedriftsabonnementet ditt? Med Vipps og Telia-appen kan du snappe, strømme og lytte så mye du bare orker!

familie på tur

Bruk jobbmobilen med god samvittighet

En klassisk bekymring mange har er at det ikke er nok data inkludert i bedriftsabonnementet. Heldigvis er det veldig enkelt å kjøpe mer data uten at jobben skal måtte betale for det. I Telia-appen kan du enkelt kjøpe ekstra datapakker eller Data Boost fra jobbmobilen og betale for dette selv.

 

norge2.jpg

For deg som er i Norge

Bestill ekstra datapakke

Ønsker du mer data kan du enkelt kjøpe ekstra datapakker med Vipps. Bestill i Telia-appen og velg mellom 1 GB til 99,-, 5 GB til 199,- eller 10 GB til 299,-.

Last ned Mobil app i Google Play.
Last ned app i App store.

 

Data Boost

Med Data Boost får du ubegrenset data akkurat når du trenger det. Bestill i Telia-appen og velg 1 time til 19,-, 3 timer til 39,-, eller 12 timer til 99,-.

Last ned Mobil app i Google Play.
Last ned app i App store.

 

usa2.jpg

For deg som er i utlandet

Nyhet! Enda større datapakker i USA og Thailand

Nå kan du kjøpe enda større datapakker i USA, Thailand og flere andre land. Kjøp enkelt med Vipps i Telia-appen, og velg mellom 5 GB for 624,- eller 10 GB for 999,-.

 

 

Informasjon om utlandspriser

Reiser du utenfor EU kan du kjøpe egne datapakker. Du får informasjon på SMS om pakker og pris når du er i et land med tilgjengelige datapakker.

Les mer »

Gjelder abonnement Telia Dobbel, Telia Click, Telia Bedrift og Smart Avtalepris. Kjøp av ekstra datapakker gjelder inneværende fakturaperiode. Har du Telia Dobbel gjelder kjøp inneværende og neste fakturaperiode.

 

 

Last ned Telia-appen

Bruk appen eller Min Side for å kjøpe Boost og mer data.
Der kan du også:

  • Kjøpe data med Vipps
  • Følge med på forbruket
  • Sjekke hvor mye data du har igjen
  • Se forventet beløp på neste regning

 

Last ned app i App store. Last ned Mobil app i Google Play.

Så enkelt er det å bestille ekstra data i Telia-appen