Infokanal

En komplett informasjonsløsning for digitale flater

Telia Infokanal er en tilleggstjeneste for våre kanalpakker til bedrifter og institusjoner. Ved å kombinere kommersielle kanaler med en egen kanal vil bedriften eller institusjonen alltid treffe sitt publikum hvor de mest mottakelig for informasjon. 

Unngå kommunikasjon som går treigt og lite effektiv ved å kommunisere en til en eller over analoge kommunikasjonsflater som tavler. Med Telia Infokanal får man en skybasert, tidsbesparende og effektiv kommunikasjonsmåte for å kommunisere ut informasjon til alle dine interessenter gjennom noen få tastetrykk.

Med Telia infokanal kan du informere ditt budskap ut til kunder, pasienter og besøkende over en eller flere kanaler i kanaloversikten. Visningsløsningen sikrer at ditt budskap kommer raskt ut og er alltid tilgjengelig i kanalstrukturen til bedriften eller institusjonen. 

Infokanal

Infokanal gir institusjonen eller bedriften en helt ny måte kommunisere ut til sitt publikum på. Løsningen er perfekt for institusjoner eller bedrifter som har behov for å enkelt tilgjengeliggjøre og sikre at informasjon når sitt publikum.  

  • Få en helt egen kanal i kanalstrukturen 
  • Kommuniser bedre og effektivt med Infokanal 
  • Få full oversikt, administrer og planlegg med publiseringsverktøyet MinKanal
  • Kombiner kommersiell underholdning og egen informasjonskanal
  • Ingen behov for investering av ekstern hardware


Sånn fungerer infokanal

Telia Infokanal gir tilgang til en eller flere infokanaler for visning av eget definert innhold. Infokanalen vil ha en egen kanalplass i kanalstrukturen og er tilgjengelig for alle med tilgang til institusjonen eller bedriftens TV-er. 

Med Infokanalen får man tilgang til et 100 % skybasert publiseringsverktøy; MinKanal. MinKanal er laget med et godt design som har fokus på lav å minimere opplæringsbehovet og sikre at løsningen i stor grad er «plug & play». Med MinKanal kan man enkelt planlegge og administrere publisering av materiale ut til infokanalen. 

Infokanal er en del av Telia Visning