TV Institusjon

En hel verden av underholdning

Med Telia Visning kan du gi et stort utvalg av ulike kanaler til dine ansatte, pasienter og besøkende.

Telia Visning har et stort utvalg av kanaler med ulikt innhold som passer til hver enkelt slik at alle kan finne underholdning som passer den enkelte. 

La institusjonen ta del i en hel underholdnings verden med kjente norske og utenlandske kanaler  som viser underholdning, nyheter og sport fra hele verden. 

Telia har også en rekke tredje språklig kanaler i kanalpakken for institusjoner eller som kan velges inn fra vår kanalpool helt kostnadsfritt. Valgfriheten gjør at du kan tilpasse din kanalpakke til dine pasienter, besøkende og ansatte slik at institusjonen din har underholdning for alle. 

TV signaler rett inn i institusjonens infrastruktur

Telia leverer TV til institusjoner gjennom sentral som sikrer TV signaler til alle bygg uavhengig om infrastrukturen i byggene er eldre eller nyere. Vår teknologi sikrer at alle tilhørende institusjonen har tilgang og lik kvalitet på TV signalene fra Telia. Dette betyr at det ikke er behov for store investeringer tilknyttet oppdatering av infrastruktur eller installasjon.

Med TV institusjon fra Telia får du en 100% dekoderfri visningstjeneste som gjør vedlikehold og oppdatering av programkort unødvendig. Tjenesten sikrer også at sluttbruker har bare en fjernkontroll å forholde seg til. 

Visningstjenesten er tilknyttet en eget portalsystem kalt MinKanal hvor du får oversikt over alle dine kanaler, aktivitet skjermer og muligheten til å fjernstyre strømforsyning og lyd på skjermene. 

Trenger du flere kanaler utover de 20 som ligger i din kanalpakke? Hos Telia er det fult mulig å kjøpe flere enkeltkanaler fra vår kanalpool som går utover din pakkestørrelse. I vår kanalpool ligger flere dokumentar-, nyhets- og barnekanaler som kan bli tilgjengelig i løpet av kort tid.

Telia tilbyr også en rekke premium kanaler som Bloomberg og CBNC til bedrifter ved siden av sin kanalpakke.

Få muligheten til å informere dine ansatte, besøkende og kunder over TV visning. Med TV fra Telia har du mulighet til å få en eller flere infokanaler tilgjengelig i programstrukturen hvor du kan produsere og publisere innhold gjennom vår portaltjeneste MinKanal.

Les mer om Infokanal og MinKanal her

TV Institusjon er en del av Telia Visning