ForsidenBorettslagNå er Telia Play enda enklere å bruke

Nå er Telia Play enda enklere å bruke

Med markedets bredeste utvalg av TV og strømmetjenester, får du tilgang til 100 strømmetjenester og kanaler i ett og samme abonnement. Og nå kommer Telia Play med en stor forbedring.

Nordmenn abonnerer på rekordmange strømmet- jenester! Faktisk troner vi i verdenstoppen – og betaler i snitt for 2,3 strømmetjenester hver. Med Telia Play samler du en hel verden av underholdning på ett og samme sted. Netflix og Viaplay? Vi har det. HBO Max? Vi har det. TV2 Play? Vi har det og. Og det aller beste er: Du kan bytte strømmetjenester og kanaler så ofte du vil – rett fra fjernkontrollen! Med andre ord: du slipper strømmeknot.

Lyttet til kundene

Med Telia Play trenger du ikke huske på hvor du kan se favorittserien eller filmklassikeren. Du slipper å administrere flere kontoer, huske på ulike passord, og følge med på kampanjeperioder som kommer og går

Nå bli det dessuten enklere å bruke Telias strømmetjeneste. Nye Telia Play er resultatet av omfattende brukertesting, og en direkte respons på tilbakemeldinger fra kundene. Fordelene med å ha TV og strømming i fellesavtalen i ditt borettslag har aldri vært flere enn de er nå.

– For mange vil nye Telia Play markere begynnelsen på en helt ny strømmehverdag. Det som tidligere krevde separate innlogginger på Min Side, er nå tilgjengelig gjennom noen enkle tastetrykk på fjernkontrollen din. Det betyr i praksis at du alltid har tilgang til alt innhold på en svært enkel måte. Velg inn HBO Max med fjernkontrollen den ene kvelden, og Netflix den andre kvelden.

Mette Valskaar, Senior Commercial Manager TV & Entertainment, Telia.

Slutt på strømmeknot

Du trenger ikke lenger låse deg til ett valg
eller måtte navigere gjennom kompliserte digitalløsninger for å justere abonnementet ditt. Det nye brukergrensesnittet gir frihet til å fråtse i alt innhold – når som helst. Her er det altså penger å spare, for om du har Telia Play, er det helt unødvendig å ha flere abonnemneter på ulike strømmetjenester!

STYR DIN EGEN TV- HVERDAG: Telia Play gjør det mulig å se hva som helst når som helst – og hvor som helst.

– Finn den serien eller det programmet du vil se, så dukker den opp på skjermen – og du kan trykke «play», sier Valskaar.

Telia har jobbet for å tilby markedets mest fleksible og brukervennlige strømmetjeneste, hvor du kan velge akkurat hva du vil se, så ofte du vil, direkte fra fjernkontrollen. Den nye løsningen gjør at valgene umiddelbart blir tilgjengelige. Som Telia-kunde kan du dermed gå TV- høsten i møte – med alle de mest populære strømmetjenestene samlet på ett sted, lett tilgjengelig.

Var denne siden nyttig?