Par sitter med mobilen på hytta

Bruk jobbmobilen som du vil — med ekstra datapakker

Enten det er hverdag eller ferie, er jobbmobilen med. Hos Telia kan du selv kjøpe mer mobildata – når du vil strømme film på toget eller binge favorittserien på hytta. 

Mobilen vår er billetten på toget, værmelding, matoppskrifter, et album som skal fylles med koselige minner, og ikke minst TV — når du binger film og serier på hytta. Da er det godt å vite at du som Telia-kunde surfer og strømmer på Norges mestvinnende 5G-nett. Nå har over 2 millioner nordmenn fått 5G — og samtidig gir vi superkrefter til det eksisterende 4G-nettet.

Når du kan strømme sport på toget eller lytte til podkast i helgene, blir fridagene enda bedre. Men med jobbmobil synes mange det kan være littegrann ubehagelig – og tenker på at mobildataen dukker opp på regningen hos arbeidsgiveren.

Med bedriftsabonnement fra Telia har du full datafrihet. Gjennom Telia-appen kan du enkelt kjøpe datapakker – og betale for dette selv med Vipps, uten å måtte involvere jobben i det hele tatt.

jobbmobil-skissebilde2.jpg

PAKKET OG KLAR: Med mobilen kan du nyte ferien med filmer, serier og musikk — og til og med jobbe litt, hvis du må.

Vipps, så har du mer mobildata på jobbmobilen

Er du heldig og har ubegrenset data trenger du ikke engang å tenke på det. Men ser du at dataen tikker brått nedover, kan du selvfølgelig enkelt kjøpe mer – og det helt uten å ringe bedende til sjefen.

Går du tom for data, kan du i Telia-appen kjøpe ekstra datapakker på 1, 5 eller 10 GB. Datapakken vil gjelde gjennom hele fakturaperioden din. Og er det kun for en kort periode, er det aller enkleste en Data Boost. Da kan du kjøpe deg fri med ubegrenset data i én, tre eller 12 timer. Det betyr at du kan strømme filmer og serier, dele nett med partnerens iPad og la barna dundre løs i Fortnite.

Har du tilgang til 5G kan dere nyte godt av Norges beste 5Gaming-nett. Og det er ikke bare gode nyheter for gamerne, men et solid kvalitetsstempel – for lite tester nettet så grundig som gaming! Slik bevarer du husfreden hvor enn dere er i ferien – og med sjefen.

Og du, blir det en jobbøkt i helgen eller ferien, skal selvfølgelig jobben ta regningen for det! Om sjefen har godkjent det, kan du velge å kjøpe ekstra data innenfor bedriftsavtalen.

Asset 7

Slik kjøper du ekstra datapakker med Vipps


Ekstra datapakker og Data Boost kan kjøpes via Min Side og i Telia-appen.

DATAPAKKER:

  • Velg mellom 1GB til 99,-, 5GB til 199,- eller 10GB til 299,-.
  • Dataen du kjøper gjelder for innværende fakturaperiode.

Har du Telia Dobbel kan du enkelt doble inkludert datamengde for kun 99,-.

DATA BOOST:

  • Velg mellom 1 time til 19,-, 3 timer til 39,- eller 12 timer til 99,-.
  • Strøm fritt innenfor tidsrommet.

Kjøp med Vipps har ingen påvirkning på bedriftsfakturaen.

 

Var denne siden nyttig?