Par sitter med mobilen på hytta

Bruk jobbmobilen som du vil — med ekstra datapakker

Endelig ferie, og jobbmobilen er selvfølgelig med. Hos Telia kan du selv kjøpe mer mobildata — når bilturen blir litt lang eller du binger favorittserien på hytta. 

Noe av det viktigste vi pakker med oss på ferie er mobilen. Den er billetten på toget, kartet på tur, tv på hytta og et album som skal fylles med ferieminner. Og som Telia-kunde kan du dessuten surfe på et av verdens beste mobilnett. Vi oppgraderer nemlig 4G og bygger ut 5G i hele landet!

Ferien blir enda bedre når du kan strømme tv-serier på hytta eller la poden se NRK Super for å få det stille i baksetet på bilturen! Men med jobbmobil synes mange det kan være ubehagelig — og tenker på at mobildataen dukker opp på regningen hos arbeidsgiveren.

Med bedriftsabonnement fra Telia har du full datafrihet. Gjennom Telia-appen kan du enkelt kjøpe ekstra datapakker og fri strømming av musikk — og betale for dette selv med Vipps, uten å måtte involvere jobben i det hele tatt.

jobbmobil-skissebilde2.jpg

PAKKET OG KLAR: Med mobilen kan du nyte ferien med filmer, serier og musikk — og til og med jobbe litt, hvis du må.

Vipps, så har du mer mobildata på jobbmobilen

Går du tom for data, kan du kjøpe ekstra datapakker på 1, 5 eller 10 GB i Telia-appen. Datapakken vil gjelde gjennom hele fakturaperioden din.

Tross alt skal det være lett å bruke jobbmobilen som man ønsker, både hjemme og i ferien – uten å måtte begrense strømmingen eller være redd for hva som kommer på bedriftens regning!

Det aller enkleste når du trenger data for en kortere eller lengre periode, er Data Boost.
Da kan du kjøpe deg fri for én, tre eller tolv timer. I denne tidsperioden vil du kunne benytte ubegrenset med data. Det betyr at du kan strømme filmer og serier, dele nett med partnerens iPad og la barna dundre løs i Fortnite. Slik bevarer du husfreden på hytta – og med sjefen.

Asset 7

Slik kjøper du ekstra datapakker med Vipps


Ekstra datapakker og Data Boost kan kjøpes via Min Side og i Telia-appen.

DATAPAKKER:

  • Velg mellom 1GB til 99,-, 5GB til 199,- eller 10GB til 299,-.
  • Dataen du kjøper gjelder for innværende fakturaperiode.

Har du Telia Dobbel kan du enkelt doble inkludert datamengde for kun 99,-.

DATA BOOST:

  • Velg mellom 1 time til 19,-, 3 timer til 39,- eller 12 timer til 99,-.
  • Strøm fritt innenfor tidsrommet.

Kjøp med Vipps har ingen påvirkning på bedriftsfakturaen.

Strøm musikk — uten å bruke opp data i bedriftsabonnementet

Musikk hører ferien til, enten det er liggende på stranda, på joggetur eller på terrassen når du fyrer opp grillen. Å ha spillelisten på øret skal ikke trenge å tømme deg for data på jobbmobilen! Den populære tjenesten Music Freedom skiller ut mobildata brukt på musikk, slik at du kan strømme så mye musikk du vil — uten at det spiser av den inkluderte dataen i bedriftsabonnementet.

Slik fungerer Music Freedom


Music Freedom er en tjeneste som gjør at du kan strømme musikk ubegrenset helt uten å bruke data.

  • Fungerer med Spotify, Apple Music, Tidal, Deezer, Beat og Audiomack.
  • Strøm via musikkstrømmetjenestenes app eller nettside
  • Gjelder strømming av musikk og nedlasting av spilleliste
  • Music Freedom inkluderer bruk i EU/EØS-land, også Sveits, i tillegg til Norge
  • Tjenesten kan kjøpes med Vipps, via Telia-appen eller Min Side.

Fleksibelt for både ansatte og arbeidsgiver

Telia-appen gir de ansatte god kontroll over eget forbruk. Her kan du enkelt gå inn og se hvor mye data du har benyttet — og hvor mye du har igjen. Du kan også se hvor mye data du pleier å bruke på en gjennomsnittlig dag.

Med få klikk kan du kjøpe datapakker i appen på egen regning. Om sjefen har godkjent det, kan du også velge å kjøpe ekstra data innenfor bedriftsavtalen. Og det kan jo være greit, hvis du plutselig må ta en arbeidsøkt i sommer!

 

Var denne siden nyttig?