Apple Watch 5 med 4G

Apple Watch 5 er endelig her. Med ny Retina-skjerm som alltid er på, kan du bruke klokken på en helt ny måte. Ta vare på helsen, hold deg i form og hold kontakten.

Apple Watch Series 5 Aluminium med 4G

Apple Watch Series 5 Aluminium med 4G

  • Retina-skjerm som alltid er på
  • Opptil 18 t batteritid
  • Mobil frihet med 4G

Velg farge og størrelse i neste steg.

Få klokken din på nett

Tvilling er tjenesten du trenger for å koble klokken til 4G-nettet vårt, og er tilgjengelig på alle abonnement med unntak av BARN og kontantkort. Du kan bestille tjenesten i aktiveringsløpet når du har mottatt klokken. Du må også ha 4G Tale og Personsvar aktivert for at det skal fungere.

Lurer du på noe? Kontakt kundeservice eller besøk en av våre butikker.

Dette er Apple Watch 5

Skjerm som aldri sover

Med en skjerm som alltid er på, kan du bruke Apple Watch Series 5 på en helt ny måte. Urskiver og komplikasjoner viser den viktigste informasjonen – uten at du trenger å løfte håndleddet.

En ny og strømbesparende driver, ekstremt effektiv strømstyring og en ny lyssensor samarbeider for å sikre at skjermen alltid er på, sam­tidig som batteriet varer i opptil 18 timer.

Ta vare på helsen

Apple Watch 5 holder øye med hjertet ditt. Ta pulsen eller sjekk hjerterytmen med EKG. I tillegg varsler klokken deg om det blir så mye støy rundt deg at det kan skade hørselen din.

Hjelper deg å trene mer og bedre

Du finner øvelser som passer – uansett hvordan du trener. Og du får detaljerte målinger uansett treningsnivå. Aktivitetsringene sporer fremgangen din, og inspirerer deg til å sitte mindre, bevege deg mer og trene hver dag. Du kan til og med konkurrere med vennene dine.

Du kan la telefonen ligge hjemme.

Innebygd mobilnettverk via eSIM betyr at du kan ringe fra løpeturen, tekste fra stranden eller strømme musikk fra skibakken. Alt bare med klokken.

Var denne siden nyttig?