Global IoT Connectivity

 

Vi har gjort det enkelt å skalere globalt

På tvers av landegrenser kan det være ekstra utfordrende å sørge for god konnektivitet. I en global virksomhet må du håndtere ulike operatører, kontrakter og tekniske integrasjoner, i tillegg til roaming-forskrifter i stadig endring. Da er det lett at noe glipper, og nedetid betyr ofte tapt effektivitet og løpende kostnader.


EN PROGRAMMERBAR SKYTJENESTE, MED ET GLOBALT ØKOSYSTEM AV FORHÅNDSINTEGRERTE OPERATØRER


“Telia er en teknologileder i hjemmemarkedene, og har vist at de forstår den skiftende dynamikken i å tilby global tilkobling.”

Transforma Insights - Communications Service Providers
IoT Peer Benchmarking Report 2020

EN NY TILNÆRMING TIL GLOBAL IOT

Kjøp all global IoT-tilkobling på ett sted for å forenkle global tilkoblingsadministrasjon og distribusjon

Flytt IoT-dataene dine til skyen, og organiser tilkobling, data og SMS-strømmer i nær sanntid

Benytt eSIM for å koble til og håndtere alle enhetene dine globalt, i henhold til forskrifter og begrensninger

Integrer én gang — og få rask og direkte tilgang til løsningen vår med ett enkelt grensesnitt

Samle innsikt for å ta datadrevne beslutninger og aktivere prosessautomatisering

Bygg videre på den eksisterende infrastrukturen din med en modulær plattform og REST API-er, for å øke hastigheten ut til markedet

Start lite og begynn skaleringen

Skal det være skalerbart, må det også være fleksibelt. Du betaler bare for tilkoblingen du bruker, og kan skalere fra MB til GB når virksomheten vokser. Jo mer du bruker, dess mindre koster det.
Velg en plan som passer dine behov – Standard, Premium eller Enterprise. Alt du trenger å gjøre er å bestille dine første SIM-kort, så er du klar. Med én kontrakt, ett kontaktpunkt og én teknisk integrasjon, er det enkelt å sette i gang.

 

Standard: Passer perfekt for selskaper som ønsker en enkel løsning i oppstartsfasen av et IoT-initiativ og som har planer om å ekspandere globalt.

Premium: En ideell løsning for selskaper som er i en oppskaleringsfase av sin globale IoT-utrulling, med behov for god ytelse på tvers av landegrenser.

Enterprise: Anbefales for store globale IoT-distribusjoner som trenger ekstra fleksibilitet og tilpasning for å kunne utnytte plattformen for fullt

 

Vil du vite mer om IoT?

Skriv inn dine kontaktdetaljer og vi vil kontakte deg så snart som mulig.