Nødkommunikasjon for heis

Heistelefoni som aldri går ned

Heisen er hjertet av en velfungerende bygning. Hvis de stopper, blir det fort et problem. Og enda større om du er inni den. Telia Elevator Communication sikrer at nødkommunikasjon alltid fungerer. Dette gjør at huseier og heisleverandører kan maksimere tryggheten for passasjerene og følge alle nødvendige sikkerhetskrav.

Nødkommunikasjon for heis

Når du installerer nye heiser, er det fornuftig å gjøre det riktig fra start. Våre heistelefoner er små og kompakte, med appellerende design, og møter kravene som stilles i en moderne heis. Med fokus på trygghet og pålitelighet sikrer systemet høykvalitets alarmkommunikasjon etter ny europeisk standard. Løsningene våre er enkle i bruk og enkle å vedlikeholde. De tilbyr også en rekke tekniske muligheter for å overvåke og kontrollere status for heisen, og gjør det dermed mulig å drive proaktivt vedlikehold.

 

Nye og bedre enheter

Våre systemer er robuste og pålitelige. De er enkle i bruk, installasjon og konfigurasjon, og har et bredt spekter av tilbehør som møter de fleste behov.

Nye EC 2 Flex Duo heistelefon

Flex Duo er en oppgradering av forløperen EC 2 Flex, og er en heistelefon designet med fokus på sikkerhet etter ny europeisk standard.
Enheten er laget i rustfritt stål. Den er enkel å plassere i heisen, og du kan velge mellom flere muligheter for montering. Om ønskelig kan flere tale-enheter kobles til, noe som gir en mer fleksibel løsning.
EC 2 Flex Duo følger den moderne EN81:28 2018-standarden og er oppgradert med nye funksjoner for enda bedre pålitelighet i systemet. Funksjoner som oppdatert lyd-software for forhåndsinnspilte beskjeder, to programmerbare komponenter, pictogram output, testknapp og felles programvare, hjelper deg å holde heisen og menneskene som bruker den trygge.
Enheten har også nye funksjoner for enkelt vedlikehold, slik som testing og akselerometer for å filtrere falske alarmer. Den har også strøm fra to ulike kilder, for å sikre at den alltid vil fungere.

GSM Gateway

Bruk vår GSM Gateway for å oppgradere eksisterende landlinjer til trådløs GSM-kommunikasjon, eller for å sette opp midlertidige kommunikasjonsløsninger på steder uten en eksisterende telefonlinje. GSM Gateway krever ingen programmering og takket være fleksibel installasjon og montering, er det enkelt å tilby pålitelig alarmkommunikasjon på et blunk. Slik er GSM Gateway ideelt både for midlertidig og permanent installasjon. Vår GSM Gateway egner seg godt til industriell bruk med et solid deksel i metall.