Ansatte i Telia Bedrift kundeservice

Faktura

Her finner du som er administrator løsninger på dine fakturaspørsmål.

 

Når du blir Telia kunde, vil du få din første faktura for inneværende måned og også for neste måned som et forskudd. Det kan ta fra en uke til en måned fra aktiveringsdatoen før du mottar den første fakturaen. Dette skyldes at fakturasyklusen vår er basert på din aktiveringsdato og hvilke produkter du har valgt. Men ikke bekymre deg, neste faktura vil du kun bli belastet for én måned om gangen.

På din ordinære faktura vil du se faste priser som inkluderer påfølgende måned etter fakturadatoen. Bruk og innholdstjenester vil bli fakturert helt frem til siste dag i forrige måned, mens engangspriser vil bli fakturert til og med dagen før fakturadatoen.

Fast avgift vil bli fakturert som et forskudd, mens bruk av ekstra datapakker vil bli fakturert etter at perioden er over (altså i neste fakturaperiode).

Når du gjør en endring på abonnementet ditt vil neste faktura inkludere en avregning som tar hensyn til endringen. Siden du betaler faste priser på forskudd, vil du se et minusbeløp for det du allerede har betalt for fremtidige perioder, og et plussbeløp for endringen i samme periode.

Ikke bekymre deg, vi sørger for at alle endringer blir riktig reflektert på fakturaen din, og vi vil alltid informere deg på forhånd hvis endringene vil påvirke prisen din.

Du finner fakturakopi enkelt inne i Min Bedrift.

Slik gjør du:

 1. Logg inn på Min Bedrift
 2. Trykk på «Fakturaer» i hovedmenyen øverst på siden
 3. Velg fakturaen det gjelder og last ned

Er du usikker på om fakturaen har blitt betalt? Eller hva du har utestående? Det får du enkelt oversikt over inne på Min Bedrift.

 1. Logg deg inn i Min Bedrift.
 2. Klikk på «Fakturaer» hovedmenyen øverst på siden.
 3. Her vil du få opp en oversikt over hva som er betalt, forfalt, og hvor mye som er utestående.

Som administrator kan du gjøre dette selv i MinBedrift. Slik gjør du det:

 1. Logg inn i Min Bedrift
 2. Innstillinger
 3. Trykk på fakturasteder
 4. Velg fakturastedet det gjelder
 5. Fyll inn informasjonen du ønsker å endre til
 6. Fullfør

Vær oppmerksom på at vi har oppdatert våre systemer med de nye opplysningene fra Brønnøysundregisteret, så det kan hende det ikke er nødvendig å gi oss beskjed.

Du har 30 dager fra fakturadatoen til å betale. Alle faktureringsbetingelser ser du øverst i høyre hjørne på fakturaen. Betalingsfrist finner du midt på første side.

Har du betalt faktura dobbelt kan du sende en henvendelse til kundeservice om at du ønsker at det blir tilbakebetalt.
Kontaktskjemaet finner du her

Som administrator finner du fakturakopi enkelt inne i portalen.

Slik gjør du:

 1. Logg inn her
 2. Reports
 3. Invoices
 4. Download invoices

Du kan også kontakte oss på +46 (0) 771 100 235 om du trenger support.