2 damer

Telia Kontroll 

Nå er det superenkelt å ha kontroll på bedriftens utstyr og mobilkostnader

Telia Kontroll er et verktøy som tar seg av så godt som all administrasjon knyttet til de ansattes mobiler, utstyr og tjenester. Fleksibelt og rettferdig for de ansatte, samtidig som det sparer både arbeidstid og penger for bedriften. Sett retningslinjene for mobilutstyr og abonnement, resten tar Telia Kontroll – og de ansatte selv – seg av!

Tettere på kostnadene med Fakturakontroll
Å se at avdelingen, eller du selv, ligger 30 % høyere enn snittet, får raskt en bevisstgjørende effekt. Telia Kontroll gir alle brukere god innsikt i forbruket, og ikke bare data og ringeminutter. Alt fra parkering til strømmeabonnement og tilleggstjenester belastet mobilregningen, sendes til de ansatte, som deretter kan merke av om noe er jobbrelatert eller skal gå til lønnstrekk.

Full kontroll med Utstyrsoversikt
PC-er, mobiltelefoner og diverse tilbehør deles ut til de ansatte. Utstyrsoversikten, Asset Management, gir komplett oversikt. Se hvem som har hva, også på hjemmekontoret! Hver enkelt ansatt kan også se sitt eget utstyr – og enkelt finne ut når det er mulig å bytte eller oppgradere.

Tilgang til smart nettbutikk
Med Telia Kontroll blir det slutt på spørsmål om å oppgradere telefonen eller kjøpe ekstra deksler, headset eller annet tilleggsutstyr. I nettbutikken kan ansatte selv kjøpe og bestille utstyr, enten det er innenfor hva bedriften dekker – eller om den ansatte selv må ut med en mellomlegg.

Private kjøp med lønnstrekk
Det er alltid noen som vil ha en litt finere telefon, eller et litt bedre abonnement. Eller kanskje et ekstra dataSIM til nettbrettet? Om ansatte ønsker å gå utover rammene bedriften har satt, kan de enkelt gjøre dette, og få lønnstrekk for kostnadene. Det samme gjelder kjøp som gjøres over mobilregningen, som parkering, donasjoner til gode formål og avstemminger i underholdningsprogrammer.

Stjålet, mistet eller knust?
Ansatte kan selv melde inn skader, tap eller tyveri i en selvbetjent portal helt uten at det skaper ekstraarbeid. Så fort lederen har godkjent, kan den ansatte selv bestille nytt utstyr.

Ansatte i flere land?
Ansatte på tvers av landegrenser løser Telia Kontroll enkelt. Administrer abonnement multinasjonalt. Du kan også ha ulike retningslinjer for utstyr og tjenester i de ulike landene eller avdelingene.

Vil du vite mer om Telia Kontroll?

Skriv inn dine kontaktdetaljer og vi vil kontakte deg så snart som mulig.