Telia Startup

Et mentorprogram for gründere som kan skalere med kommunikasjonsteknologi.

Hvem kan søke?

Vi heier på alle de nytenkende oppstartbedriftene der ute. Spesielt de som stiller spørsmål, tenker nytt og aldri gir seg! De som bobler over av ideer og er drevet av lidenskap etter å skape noe som driver samfunnet vårt fremover.

Likevel har vi satt noen kriterier for å være sikre på at vi virkelig har noe å bidra med — at vi kan skyte fart i nettopp deres ambisjoner!

For å få en plass i mentorprogrammet må dere derfor ha ...

 • En forretningsidé som kan skalere med kommunikasjonsteknologi
 • Et mål om å skape verdi for mennesker og samfunn
 • Et selskap som er yngre enn fem år og har færre enn 20 ansatte
 • Norsk organisasjonsnummer
 • Brennende lyst til å utforske og utvikle mulighetene med en entusiastisk gjeng fra Telia.

Spørsmål? Kontakt Marius eller Charlotte, som er initiativtakerne bak programmet.

Marius Ebbesen

Charlotte Heyerdahl

Om programmet

Telia Startup er et mentorprogram for nye selskaper i vekst, som vil utnytte mulighetene i kommunikasjonsteknologi for å skalere. Vi håndplukker bedrifter som har det til felles at de vil løse noen av de skikkelig store samfunnsutfordringene vi står ovenfor i Norge. Programmet løper over seks måneder, hvor vi er der som en god partner og sørger for å øse av vårt lager av kunnskap og kompetanse innen nettverk, 5G og IoT.

Så å si alle framskritt er resultatet av at noen har utfordret status quo. Og vi i Telia tror på kraften som bor i det. Alt kan utfordres. Og sammen med dere vil vi jakte etter nye og bedre måter å gjøre ting på.

Nysgjerrig på hvordan vi jobber med IoT og digitalisering? Les mer her.

Vi tilbyr

Gjennom mentorprogrammet skal vi lære av og utvikle hverandre. Vi bidrar med vår spisskompetanse innen kommunikasjonsteknologi, vårt nettverk og våre tjenester. Og lar dere også nyte godt av andre ressurser vi har tilgjengelig, være seg finansiell rådgivning, markedsføring eller juss.

 • Tjenester og produkter som bidrar til en effektiv hverdag og skalering: IoT-nettverk, mobilabonnement, fiber eller annen tilkobling til kontor, bedriftsnett mv.
 • Telia Labs: Fri tilgang til våre miljøer, hvor dere kan teste og utvikle produkter og tjenester på vår nyeste teknologi.
 • Mentorer i Telia og Startup Norway: Tilgang til ekspertise på ulike fagfelt både i Telia og hos vår partner, Startup Norway.
 • Strategiske initiativ: Vi inviterer dere med på strategiske initiativ hvor vi tester muligheter og kommersielle tjenester med ny teknologi.
 • Markedsføring: Vi deler erfaringer fra vårt samarbeid og deres historier med markedet.

Se våre produktsider for detaljert beskrivelse av produkter og tjenester. Alle abonnement og tjenester blir automatisk overført til standard forretningsavtale når programmets varighet er over.

Spilleregler

Vi søker startups som er villig til å dele, utfordre oss og lære med oss.

Vi vil at din virksomhet skal lykkes. Skal vi kunne løse komplekse utfordringer sammen, må vårt samarbeid være basert på åpenhet. Vi har derfor definert noen spilleregler som vi mener må ligge til grunn for vårt samarbeid:

 1. Vi starter ikke et samarbeid for å bli en konkurrent
 2. Vi deler innsikt og erfaringer, men ikke hemmeligheter
 3. Vi ber om lov før vi deler informasjon som er sensitiv
 4. Vi sier ikke ja til alt, men vi holder det vi lover
 5. Vi sier nei hvis vi mener at forventningene er urealistiske
 6. Vi sier ifra om interessekonflikter så snart vi ser dem


Fortell meg mer

Fyll ut skjema og vi vil sende deg mer informasjon om Telia Startup.