Telia og ONiO

Kontinuerlig febermåling via trådløse og batteriløse sensorer formet som et lite plaster. Teknologien vil revolusjonere hvordan vi monitorerer vitale parametere på sykehus, uten å hindre bevegelsesfriheten, med økt sikkerhet og komfort for pasientene. Et viktig verktøy i behandlingen av alt fra trivielle infeksjoner til alvorlige sykdommer. ONiO gir også deg som privatperson tilgang til profesjonell overvåkning av sykdomsforløpet i hjemmet, med varslinger når feberen er stigende eller synkende. Oversikt vil gi deg trygghet underveis og vital informasjon til fastlegen din.

ONiO har en global og ambisiøs agenda og som partner kan Telia her bidra med internasjonale kontrakter. Telia har også mye å lære av ONiOs produktutvikling som involverer sluttbrukerne i alle faser av utviklingsløpet.

 

Er du riktig investor for ONiO?

ONiO utvikler ny og innovativ teknologi. Dette krever mye kapital og investorer med kompentanse og muskler til å bli med oss på hele reisen. Vil du være med på en teknologisk revolusjon i helsevesenet? Kan du bringe B2C go-to-market kompetanse inn i ONiO eller brenner du for teknologi? Ta kontakt så ser vi om vi passer sammen!