TV Bedrift

TV som en del av bedriftens miljø

Med Telia Visning kan du dele store underholdning, nyheter og sportsøyeblikk sammen med dine kunder og ansatte.

Deling av store TV-begivenheter i butikk eller kontor vil være en pådriver for et bedre bedriftsmiljø samt gi din kunder en mulighet til å bli underholdt i perioder med venting. 

Med TV som en del av bedriftens miljø vil du gi de ansatte et naturlig felles samlingspunkt, hvor begeistring og glede kan deles ved annonsering av Nobels fredspris, norske idrettsbragder i utlandet eller andre store nyhets- og sportsøyeblikk. TV vil også være med på skape en bedre kundeopplevelse for dine besøkende ved at de blir underholdt der det oppstår perioder med venting. 

100 % dekoderfri TV-løsning

Telia leverer TV til bedrifter gjennom en 100% dekoderfri tjeneste, som sikrer at du slipper store investeringer og omfattende installasjon av hardware. Med dekoderfri visningstjeneste slipper du å tenke på vedlikehold og oppdatering av programkort.

Telia er den eneste leverandøren som tilbyr proaktiv drift og overvåkning 24/7/365 på sine visningstjenester slik at du kun trenger å fokusere på den gode underholdningen i kanalpakken din.

Trenger du flere kanaler utover de 20 som ligger i din kanalpakke? Hos Telia er det fult mulig å kjøpe flere enkeltkanaler fra vår kanalpool som går utover din pakkestørrelse. I vår kanalpool ligger flere dokumentar-, nyhets- og barnekanaler som kan bli tilgjengelig i løpet av kort tid.

Telia tilbyr også en rekke premium kanaler som Bloomberg og CBNC til bedrifter ved siden av sin kanalpakke.

Få muligheten til å informere dine ansatte, besøkende og kunder over TV visning. Med TV fra Telia har du mulighet til å få en eller flere infokanaler tilgjengelig i programstrukturen hvor du kan produsere og publisere innhold gjennom vår portaltjeneste MinKanal.

Les mer om Infokanal og MinKanal her

Ønsker du å vise levende budskap rettet mot din målgruppe? Telia Visning gir deg muligheten til å produsere og publisere innhold ut på digital skilting skjermer som er dedikert til å kun vise det innholdet du lager og ønsker å vise.

Les mer om Digital skilting her

TV Bedrift er en del av Telia Visning