6 grunner til elske Telia Play

Kjølige, mørke høstkvelder og serieslipp – det betyr bare én ting: TV-tid! Med markedets bredeste utvalg av TV- og strømmetjenester, får alle beboerne tilgang til et enormt underholdningsunivers med Telia Play.

1. Spar penger som borettslagskunde

Borettslagskunder har mye å tjene på en utstrakt bruk av Telia Play. Gjennom TV-avtalen din får du tilgang til de mest populære strømmetjenestene og TV-kanalene.

2. Se hva du vil, når du vil

Mange bruker mye penger på ulike strømmetjenester, og flere av oss er ikke engang klar over hva vi abonnerer på. Med Telia Play får du samlet alt på ett sted. Ved hjelp av TV-poeng velger du ditt eget innhold i Valgmenyen. Har du ikke flere poeng, kan du alltid kjøpe ekstra. Du kan velge ut og inn kanaler og strømmetjenester så ofte du ønsker, og alt er sømløst tilgjengelig i Telia Play- appen på tvers av alle enheter.

Kvinne sitter i stol og smiler mot mobilskjermen.
SMART OG SMIDIG: Telia Play gir deg muligheten til å være TV-sjef.

3. Finn frem til dine favorittserier og -filmer i Telia Play-appen

Du trenger ikke å tenke på hvilken strømmetjeneste som viser dine favorittserier eller ditt favorittprogram. Du kan ganske enkelt bare søke opp den serien eller programmet du vil se i Telia Play, så dukker den opp og du kan velge den inn.

4. Du finner Telia Play overalt

Telia Play er tilgjengelig både på Telia box, Apple TV, Chromecast, nettbrett, mobil, PC, og på Android Smart TV.

5. Alle de populære strømmetjenestene er tilgjengelige

Som borettslagskunde sitter du på en godtepose av TV- og strømmeinnhold, blant annet Netflix, TV2 Play, HBO MAX, Viaplay, SF Kids og Paramount+, som nå bytter navn til SkyShowtime.

6. Du kan enkelt kjøpe ekstra TV-poeng ved behov

Flere i husstanden med ulike ønsker? Dere kan enkelt kjøpe ekstra TV-poeng når det trengs, ved å logge inn på Min Side.

Opptak og offline


Opptaksfunksjonen gjør at alt du tar opp, uansett på hvilken enhet, lagres automatisk i skyen. Alle opptakene du gjør i Telia Play på Telia box finner du igjen i Telia Play på nett-TV, mobil, nettbrett og Apple TV – og omvendt. Ganske smooth?

  • 500 timer opptak med skylagring
  • Ta opp så mye du vil samtidig
  • Behold opptakene så lenge du vil
  • Last ned opptak og se offline

Har du ikke Opptak, kan du bestille det på Min Side - for kun kr 99,-/md. Ved fellesavtale kan egne priser gjelde for opptak. Du ser din pris når du logger inn.

 

Var denne siden nyttig?