Infinity symbol

Chess er nå Telia

Illustrasjon for sammenslåing av Chess og Telia

Alle Chess-kunder som er flyttet til Telia har beholdt samme SIM-kort og abonnement. Det eneste som er endret er navnet på abonnementene.

Ekstra tjenester på abonnementet er også som før, inkludert forsikringer og Utland 500.

Alle Chess mobilabonnement vil altså fortsette som tidligere – men de vil ikke være tilgjengelige for nye kunder på Telias nettsider.

Hvis du ønsker å bytte til et av Telias SMART-abonnement vil du få nye vilkår og betingelser.

Kontant startpakker og ladekort fra Telia er tilgjengelig i Telia-butikkene, kiosker og dagligvarebutikker.

 

Autopåfyll med Control-pakke er endret til pakken som ligner mest hos Telia.

Bonsuprogrammet til Chess er ned. Alle kunder med mer enn 1000 bonuspoeng har fått tilsendt verdikode som kan brukes på mobiltelefon, tilbehør, tilleggspakker eller tjenester i butikk, hos kundeservice eller i nettbutikken.

Min Side og Telia-appen har vært tilgjengelig siden dagen etter du ble Telia-kunde. Har du ikke opprettet ny bruker enda, kan du gjøre det nå.

  • Brukernavnet er fortsatt telefonnummeret ditt, og du oppretter selv et personlig passord.

Familie- og vennerabatt er videreført med de samme betingelsene som du hadde hos Chess. Men, om du selv velger å bytte til et ordinært Telia-abonnement, vil du miste alle rabatter.

Du kan kjøpe ny telefon i nettbutikken vår, i en av våre 64 butikker, eller via kundeservice.

Du kan kjøpe mobil med SVITSJ og beholde abonnementet du fikk når du ble flyttet til Telia – husk bare å velge "Beholde Telia-abonnement" i nettbutikken når du har valgt mobilen du ønsker.

Merk at ved kjøp av subsidiert mobil hos Telia, må du kjøpe ny Telia-forsikring. Kjøper du mobil med SVITSJ er skjermforsikring inkludert.