ForsidenGamingGamingnett bredbånd

– 5G-nettet til Telia er helt konge

Det sier proffgamer «Ungelotta». Hun får støtte av Telialigaen-vinner «akEz».

– Raskt og stabilt internett er en hjørnestein for enhver gamer med ambisjoner, sier Kristian Kornbakk.

29-åringen går under ingame-nicket «akEz» og lever av å game Counter Strike: Global Offensive, CS:GO.

Har du en jobb der du er avhengig av nett for å uføre arbeidsoppgavene dine, kan du sannsynligvis kjenne deg igjen i at det er fortvilende når internett svikter, hakker eller går treigt. For Kristian blir ustabil nettdekning ekstra sårbart.

Men med 5G-nett fra Telia er det enkelt for proffgameren å yte sitt aller beste.

– Det er vanvittig irriterende når internett-trøbbel ødelegger og fører til lægging. Tap som ikke er selvforskyldt er mye vanskeligere å svelge, sier Kristian, som med laget 777 nylig stakk av med seieren i Telialigaen for sjette gang.

TRYGG NETTILGANG: Stabilt internett er svært viktig for Kristian Kornbakk når han spiller CS:GO.

akEz


Navn: Kristian Kornbakk

Alder: 29

Ingame nick: akEz

Team: 777

Spiller: CS:GO

Antall år som proff: 4

Ulike behov og store forventninger

I dag trengs mye bredbåndskapasitet i norske hus og hjem. Ikke bare på grunn av en økende interesse for gaming blant ungdom og unge voksne – i et vanlig norsk hjem er det mye datatrafikk i omløp – hele tiden.

For vi jobber, gamer, streamer musikk og serier og har store forventinger til at online-opplevelsene våre skal være sømløse. Mange har flere påkoblede dingser per person og en rekke ulike behov, som gjør at nettet skal deles og brukes på ulike måter. Det kan føre til frustrasjon.

Å dele et stabilt 5G-nett fra telefonen kan være redningen. Både når du gamer hjemme hos en kompis, jobber fra hytta, eller skal strømme en serie på Netflix mens tenåringen eller kjæresten spiller en runde CS:GO.

– Helt konge

– Jeg kan skrive under på at 5G-nettet til Telia er helt konge, sier Lotta Marie Klonteig.

24-åringen er en av få jenter i proffgamer-miljøet og blir omtalt som «prinsessen av norsk e-sport».

Hun går under ingame-nicket «Ungelotta» og er kaptein for e-sport laget 777s kvinnelag. Altså vet hun hva hun snakker om.

FRIHET: Med 5G kan Lotta delta i turneringer fra hytta.

– 5G-nettet til Telia er perfekt selv for hardcore gamere. Det gjelder både for dem som gamer på telefonen, men også for dem som trenger et stabilt nett i back up. Det er sykt digg at man kan koble seg på 5G-nettet og vite at det funker, sier Lotta.

Hun forteller at hun blant annet har måttet stå over hytteturer med familie og venner, fordi hun er helt avhengig av god nettdekning for å jobbe. Med Telias 5G-nett er ikke dette lenger en utfordring for proffgameren.

– Det er deilig med en løsning på problemet. Nå kan jeg være sikker på at jeg får jobbet og deltatt i turneringer, selv fra hytta, smiler hun.

Med mobilabonnementet Telia X får du ubegrenset data og den hastigheten som passer deg og din mobilbruk best. Les mer om Telia X her.

5G_gaming_lotta.jpg

NÅR SOM HELST: Og hvor som helst. Sikker nettilgang gjør hverdagen enklere.

Ungelotta


Navn: Lotta Marie Klonteig

Alder: 24

Ingame nick: Ungelotta

Team: 777

Spiller: CS:GO

Antall år som proff: 2

Et skikkelig kvalitetsstempel

– Utbyggingen av 5G-nettet til Telia er i full gang. I løpet av 2023 blir Telia først i Norge med et landsdekkende 5G-nett, sier Pål Rune Kaalen, direktør for privatmarkedet i Telia.

Pål Rune Kaalen, direktør for privatmarked i Telia.

– Er nettet bra nok for ihuga gamere, kan vi andre være ganske sikre på at det er bra nok for oss også. Det har mange allerede fått merke. Stadig flere skaffer seg 5G-telefoner, og alle nye toppmodeller er rigget for 5G. Mer enn 2 av 3 nordmenn har nå tilgang til 5G fra Telia, sier Kaalen.

Pssst! Med en 5G-router kan du få bredbånd gjennom mobilnettet. Med høy internetthastighet og stabil dekning. I tillegg kan du dele nettet med inntil 31 enheter.

Var denne siden nyttig?