Meld forsikringskrav ved

Tyveri

Har du forsikring hos oss som dekker tyveri kan du registere forsikringssak her.

Unngå misbruk og sperr SIM-kortet

Du kan sperre SIM-kortet ditt på 3 måter:

• Ring +47 455 00 000
    • Logg inn på Min Side
    • Kontakt kundeservice

Anmeld tyveriet til politiet

Før du kan sende skademelding må du anmelde tyveriet til politiet. Husk å oppgi telefonens IMEI-nummer i anmeldelsen. Du finner IMEI-nummeret på telefonens originalemballasje, eller på Min Side hvis du har kjøpt telefonen i nettbutikken vår.

Send skademelding

Legg ved bekreftelsen du får fra politiet i skademeldingen. Logg inn med BankID og følg videre instruksjoner.

Når skademeldingen er sendt får du bekreftelse på e-post. Saken din blir da behandlet, og vår forsikringspartner vil hjelpe deg videre hvis du trenger hjelp.

Har du ikke BankID?

Ta kontakt med forsikringsselskapet på teliaforsikring@willis.com

Vent på ny telefon

Du får en bekreftelse på e- post når ny telefon er på vei. Dette tar normalt 3 virkedager.