Oppkobling av mobilt bredbånd

Oppkobling for eldre rutere

Huawei E5786s

  1. Åpne dekselet og sett inn SIM-kortet. Det er MikroSIM som skal benyttes (den mellomste størrelsen). SIM-kortet som følger med ruteren er DataSIM-kort, og har derfor ikke PIN-kode.
    • Merk: Når du skal ta ut SIM-kortet, åpner du klaffen og trykker SIM-kortet forsiktig inn for så å slippe det. Kortet vil sprette ut automatisk. Ikke ta ut SIM-kortet mens ruteren er i bruk.
  2. Start ruteren ve å holde inne på-knappen helt til skjermen begynner å lyse.
  3. Søk opp og koble til ruterens nettverk. Navn på nettverket (SSID) og passord (PWD) finner du på klisterlappen på baksiden av ruteren.
    • Husk å aktivere trådløst nettverk på utstyret som skal surfes med.

Merk: Hastigheten på din trådløse forbindelse vil avhenge av hastigheten som støttes av det trådløse nettverkskortet i utstyret du skal surfe med. Miniruteren har støtte for AC WiFi som er raskeste WiFi-standard.

Hastigheten på din trådløse forbindelse vil avhenge av hastigheten som støttes av det trådløse nettverkskortet i utstyret du skal surfe med. Miniruteren har støtte for AC WiFi som er raskeste WiFi-standard.

Dekningen kan variere innendørs i boligen slik at det kan være fornuftig å teste ruteren ulike steder for å finne optimale dekningsforhold. Hindringer som for eksempel betong- og trevegger påvirker overføringen av nettverkssignalet. Det anbefales å plassere ruteren på et åpent område og gjerne i nærheten av vinduer.

Var denne siden nyttig?