Strex betaling

Innholdstjenester eller varer som du bestiller via SMS og betaler for via fakturaen fra oss.

Betal varer og tjenester med Strex

Strex betaling gjelder innholdstjenester eller varer som du bestiller via SMS. Det kan være nummersøk, stemmeavgivning via mobil, TV-aksjonen og andre donasjoner, parkering, handel av brus/snop i automater, billettkjøp, kjøp i Google Play, er eksempler på innholdstjenester.

Noen bestillinger gjør at du får abonnement på en tjeneste, hvor du mottar meldinger som du belastes for. I så fall skal du alltid få informasjon i hver melding du mottar, om hvordan du kan stoppe tjenesten.

Hva er det jeg betaler for?

Hvis du har blitt fakturert for varer og tjenester (Strex betaling), og lurer på hva det gjelder, så kan du logge deg inn på Strex.no og sjekke alle dine transaksjoner.

Du kan også ta kontakt med oss hvis du ønsker hjelp til å kontakte en leverandør av innholdstjenester, eller hvis du ønsker å klage på en tjeneste.

Registrer deg hos Strex

Mobilbetaling med Strex lar deg betale uten kredittkort, bankkonto eller betalingsapp – det eneste du trenger er mobilnummeret. Kjøp belastes automatisk mobilregningen din.

Strex-logo

Registrer deg på Strex.no, så er du klar til å bruke Strex neste gang du skal betale for en vare eller tjeneste.

Stoppe eller sperre Strex betaling / innholdstjenester

  • Stopp – noen innholdstjenester fungerer som abonnement. Dersom du har en slik løpende tjeneste, og vil stoppe den, send kodeord STOPP til kortnummeret for tjenesten det gjelder.
  • Sperre for Strex betaling (innholdstjenester): Du kan sperre innholdstjenester helt, eller sette en beløpsgrense per måned om du vil. Dette gjør du på Min Side (se "Sperrer for "Strex betaling", eller ved å kontakte kundeservice.
  • Tips for barn og ungdom: For å sikre at barn og unge ikke kan få tilgang til tjenester som har aldersgrense, anbefaler vi at du alltid sørger for at abonnement som brukes av barn, blir registrert med barnets navn og fødseldato.

Var denne siden nyttig?