Wifi Tale

WiFi Tale er kort og godt at du kan ringe og sende meldinger over trådløst nett, i stedet for via mobilnettet.

Med WiFi Tale kan du altså ringe og sende meldinger uten mobildekning. Det koster selvfølgelig ikke noe ekstra, og spiser ikke av dataen som er inkludert i abonnementet ditt.

For å få optimal lydkvalitet i tillegg, bør både du og den du prater med ha 4G Tale eller WiFi Tale fra Telia. Foreløpig vil ikke WiFi Tale fungere i eller til utlandet.

Med WiFi Tale kan du:

  • få bedre innendørsdekning
  • oppleve raskere oppkobling av samtalen
  • være tilgjengelig i flymodus

Har du en mobil som støtter 4G Tale, og et abonnement fra Telia, så har du automatisk WiFi Tale – enkelt og greit! I dag støtter de aller fleste nyere mobiler både Wifi Tale og 4G Tale.

Husk å aktivere WiFi Tale for iPhone

WiFi Tale og 4G Tale funker best sammen

WiFi Tale er ganske kult i seg selv, men sjekk også ut 4G Tale. Du bør nemlig aktivere 4G Tale for å få fullt utbytte av WiFi Tale.

Samtaler som startes på WiFi trenger å bytte til mobilnett hvis du beveger deg bort fra rekkevidden til det trådløse nettverket. Har du aktivert både WiFi Tale og 4G Tale, skal mobilen din automatisk bytte fra WiFi til 4G ved behov. Har du derimot ikke 4G Tale aktivert, vil du kunne oppleve at samtalen brytes når du beveger deg vekk fra det trådløse nettet ditt.

Var denne siden nyttig?