Telia lanserer mobilbytteprogrammet SVITSJ.

5 grunner til å svitsje til SVITSJ

Ønsker du å ha en av de nyeste mobilene på markedet, bør du velge SVITSJ! Da kan du få ny mobil hvert år, og skjermforsikring inkludert

SVITSJ er et mobilprogram som lar deg velge en mobil som du betaler en fast månedspris for. Etter 12 måneder kan du bytte ut den gamle mobilen din med en gnistrende ny. – Aldri mer treg mobil!

Og så er det enda flere grunner til at du bør velge SVITSJ:

1. Betal ingenting i dag

  • Kjøper du en ny mobil med SVITSJ betaler du ingenting for mobilen i dag, men betaler en fast månedspris i 24 måneder. 

  • Månedsprisen på den nye mobilen avhenger av hvilken mobil du ønsker deg. I tillegg kommer månedsprisen på ditt valgfrie abonnement.

  • Beholder du mobilen i 24 måneder er den din. Ønsker du ny mobil kan du inngå en ny SVITSJ-avtale!

 2. Knuser du skjermen får du ny

Med SVITSJ får du automatisk skjermforsikring inkludert, som dekker knust skjerm. Dette er en ekstra trygghet for deg om du skal være så uheldig å knuse skjermen. Vil du sikre deg mot ytterligere mobilskader, kan du velge SVITSJ Plussforsikring til kun 59,- ekstra i måneden. Den dekker i tillegg knust mobil, fuktighet og tyveri.

Hånd holder en mobil med sprukket skjerm. Man ser nye mobiler i bakgrunnen, inne i en Telia-butikk.

SVITSJ Plussforsikring dekker også skade, fuktighet og tyveri. Foto: Telia.

3. Ny mobil hvert år

En gang i året kan du velge ny mobil, hvis du vil. Altså, selv om du betaler en fast månedspris for mobilen over 24 måneder, kan du velge deg en ny mobil etter 12 måneder.

Du bytter bare inn den gamle mobilen, og inngår en ny SVITSJ-avtale på nye 24 måneder, og det resterende beløpet inntil 12 måneder slettes. Enkelt og greit. Husk at et bytte forutsetter at du har et Telia abonnement på byttetidspunktet.

Godt utvalg av mobiler i butikk og nettbutikken. Foto: Telia.

Godt utvalg av mobiler i butikk og nettbutikken. Foto: Telia.

Lurer du på hvilken mobil du skal velge neste gang, kan du sjekke ut vårt mobilutvalg i nettbutikken.

4. Du gjør noe godt

For hver mobil som byttes inn gjennom SVITSJ, doneres en sum til en god sak. I år vil dette være teknologiselskapet No Isolation, som utvikler roboter til langtidssyke barn. Roboten AV-1 er en stedfortreder for barn som på grunn av sykdom, ikke kan være fysisk tilstede i ulike situasjoner i hverdagen. Les mer om Telias samarbeid med No Isolation her. På denne måten bidrar du til å finansiere flere roboter som vi kan gi bort til langtidssyke barn og unge som trenger å komme ut av isolasjon. Vinn - vinn.

5. Valgfritt abonnement uten binding

Når du velger mobilen du ønsker deg, står du fritt til å velge et ønsket abonnement som passer best for deg, helt uten binding. Dermed kan du endre abonnementet etter behov når som helst

Du kan når som helst si opp abonnementet, men du må ha et SMART-abonnement når du inngår en SVITSJ-avtale og ved bytte til ny mobil etter 12 måneder.

Michaela Westin på Telia CC Vest.

Michaela Westin på Telia CC Vest. Foto: Telia.

Vårt rimeligste SMART-abonnement for alle er SMART Mini for 249 kroner i måneden, mens abonnementet med den beste datapakken er SMART Total med hele 40 GB data. Les om våre ulike abonnement her.

Sjekk ut alt om priser, avtalevilkår og forsikring på SVITSJ her, og bytt mobil i dag.