Dame sitter og jobber på hytta.
HYTTEKONTOR? Den nye routeren er 5G-klar, og gjør det mulig å ha superraskt og stabilt mobilt bredbånd uansett hvor du er.

Nå får du mobilt bredbånd med 5G

Endelig! Med den nye 5G-routeren for mobilt brebdånd har vi fått et superraskt og stabilt nett, som vi kan ta med oss på ferie. 

Før var det snakk om hytter med innlagt strøm og vann, nå kan du legge nett til i den setningen — for nett er blitt et helt grunnleggende behov, uansett hvor vi er. 

Mobilt bredbånd er internettet for deg som trenger fleksibilitet. Enten du har fått en midlertidig arbeidspult eller planlegger ferie. Og nå tilbys også løsningen med superrask 5G.

Med et stabilt og raskt nett som du faktisk kan pakke med deg i bagen, kan du alltid surfe som om du var hjemme. Du kan strømme filmer og favorittseriene, få friheten til å jobbe når du vil og hvor du vil, og la barna  ta seg en timeout med spill og barne-tv.

Og med mobilt bredbånd på hytta, kan du ikke minst  benytte smarte løsninger som sikrer hytta når du er borte og varmer den opp før du kommer.

Telia router
NYHET: Med den nye routeren fra ZTE kan vi endelig få mobilt bredbånd via Telias 5G-nett.

– Med mobilt bredbånd med 5G lanserer vi nå enda et nytt spennende 5G-produkt som vi er sikre på at kundene vil sette stor pris på, sier Pål Rune Kaalen, leder for privatmarkedet i Telia Norge.

Som kunde vil du oppleve 5G-hastigheter på opptil 300 Mbit/s enten du er hjemme, på hytta eller på farten. 

En fleksibel nettløsning

Nå er du ikke lenger avhengig av et stedsfast abonnement for å få surfe med høy hastighet. Å komme i gang med mobilt bredbånd kunne ikke vært enklere.

Hos Telia kan du velge det abonnementet som passer best for deg, og vi leverer nå også 5G-routere med støtte for Wi-Fi 6 fra markedslederen ZTE. Sammen med routeren får du et eget SIM-kort.

For å komme deg på nett er det bare å putte SIM-kortet i routeren, starte den og søke opp routerens lokale nettverk. Og selv om du ennå ikke har 5G alle steder der du ferdes, vil routeren alltid koble opp til best mulig nett.

Skreddersydd løsning


Telia tilbyr abonnementspakker som tilpasset ditt behov, både når det gjelder pris, hastighet og datamengde.

Mer data? Det er fullt mulig å kjøpe ekstra datapakker, eller å bruke data-rollover for å ta med ubrukt data til neste måned.

Hvilemodus: Er det perioder du ikke bruker det mobile bredbåndet? Da kan det settes i hvilemodus og prisen skrus ned til kr 99.

Psst ... Telia tilbyr to ukers dekningsgaranti til alle som bestiller Mobilt Bredbånd – finner du ut at du ikke har optimal dekning, så benytter du deg bare av dekningsgarantien vår.

Halve befolkningen på 5G i 2021

Telia har høy fart på utbyggingen av sitt nasjonale 5G-nett, og åpnet i fjor det superraske nettet i Oslo, Bergen, Trondheim og Lillestrøm. I første halvdel av 2021 rulles nå 5G ut til 19 nye byer og kommuner.

– I løpet av 2021 skal halvparten av Norges befolkning ha tilgang på 5G der de bor, så 5G vil være en aktuell mobilteknologi for svært mange om ikke lenge. Derfor er det også viktig for oss å tilby markedsledende og aktuelle 5G-produkter, enten det er snakk om mobilt bredbånd eller trådløst bredbånd, sier Kaalen.

ENKEL OPPKOBLING: Koble til strøm og du er i gang! 

ZTE MC801A – Norges første 5G-ruter for mobilt bredbånd


ZTE MC801A er produsenten ZTEs nyeste 5G innendørs ruter, med andregenerasjons 5G-teknologi fra Qualcomm – Snapdragon X55.

MC801A kan takle 5G-hastigheter på opptil 3,8 Gbps. Med den nyeste Wi-Fi-standarden – Wi-Fi 6 – får selv trådløst tilkoblede enheter superrask surfing med hastigheter på opptil 1,2 Gbps.

Ruterens 5G-antenner har høy forsterkning for best mulig mottak i hjemmet. 

MC801A har også gode 4G-antenner, dersom du bruker den i områder som ennå ikke har 5G-dekning.

Var denne siden nyttig?