Kvinne med tekopp og mobiltelefon på kafé

6 gode grunner til at du bør laste ned Telia-appen

Dersom du er tilhenger av å gjøre mobilhverdagen litt enklere er det bare å laste ned appen med en gang. Usikker? Se grunnene – og bli overbevist!

 

Kan vel ikke være nødvendig med egen app for å administrere og følge med på mobilabonnementet ditt, tenker du kanskje? 

Og det er riktig, det går helt fint an å være Telia-abonnent uten også, følge med på fakturaen og logge seg inn på Min Side ved behov. 

Telia-appen gjør det først og fremst enklere og raskere å ha kontroll på forbruk og kostnader. I tillegg kan du raskt kjøpe noen tjenester som har vist seg å være populære blant folk på farten i inn- og utland. 

Her er 6 gode grunner til å bruke appen: 

1. Sjekk hvor mye data du har igjen

Er du blant dem som bruker mobildata litt ujevnt og som av og til blir usikker på hvor mye data du har igjen denne måneden? Som kanskje heller ikke har helt oversikt over hvor mye data som går med til surfing og strømming av musikk, serier og filmer? Med Telia-appen på telefonen er du ett klikk unna å se hvor mye mobildata du har igjen! 

2. Se forventet beløp på neste regning

Du finner enkelt Dine fakturaer som eget menypunkt i appen, og du vil kunne se både betalte og ubetalte regninger - med all informasjon du trenger for å betale. 

Dersom du ikke kjøper noen ekstra tjenester, vil fakturaen være på akkurat det beløpet som er abonnementets fastpris, som vanlig. Men dersom du for eksempel har kjøpt en datapakke i utlandet, har appen lagt dette til, slik at du til enhver tid kan unngå uvelkomne overraskelser og ha kontroll på kostnadene dine. 

Husk at du også enkelt kan endre abonnementstype i appen!

3. Følg med på barnas abonnement

Administrerer du også barnas Telia-abonnement? Dette gjør du nemlig enkelt i appen, der du kan følge med på deres databruk, kjøpe mer data ved behov og eventuelt endre abonnement - både for deg selv og de andre familiemedlemmene. 

4. Gi bort ubrukt mobildata

Telia app Data Sharing.jpg

Hvor mye data vil du dele? I appen kan du gi bort Rollover data!

Hos Telia har du muligheten til å dele ubrukt mobildata – det vi kaller Rollover data – med andre Telia-kunder gjennom tjenesten Data Sharing. Så dersom du ønsker å gi samboer, barn eller bestemor av ditt overskudd, så ordner du dette enkelt og veldig raskt i Telia-appen. Denne tjenesten leveres bare i appen. 

I appen kan du også se ditt daglige dataforbruk, en funksjon som kan være interessant om du ønsker å finne ut når det ble gjort store innhogg i datapakken.

5. Kjøp mer data i inn- og utland

I forbindelse med reiser og ferier bruker vi gjerne litt mer mobildata enn hjemme fordi vi ikke er påkoblet wifi-nettverk, mens vi fortsatt ønsker å strømme og surfe som normalt. I appen kan du lett kjøpe en ekstra datapakke for å dekke ditt behov mens du er på farten. 

Er du i Norge / EU, får du da mulighet til å kjøpe de pakkene som gjelder i Norge, EU og EØS. Er du utenfor EU, vil du se pakker som gjelder i det landet der du befinner deg. Enklere blir det ikke!

Telia mobil ferie.jpg

Trenger du mer mobildata på reisen, er det fort gjort å kjøpe en datapakke i Telia-appen. 

6. Kjøp ubegrenset data i 1, 3 eller 12 timer

Hender det at du gjerne skulle hatt ekstra mobildata her og nå? For å se en film mens du sitter på toget, eller en fotballkamp i senga på hotellrommet? Med tjenesten Data Boost velger mellom1 time til 19 kr, 3 timer til 39 kr, eller 12 timer til 99 kr. Tjenesten kan også kjøpes på Min Side, men da er vi tilbake på tid og enkelhet – der det helt klart er kjappest å bruke appen. 

Da gjenstår det bare å laste ned – og det gjør du her:

Var denne siden nyttig?