AV1-robot i klasserommet, stående midt på pulten, med medelever sittende rundt.

AV1-roboter til unge funksjonshemmede gjennom MobilPant

Nytt samarbeid med Unge Funksjonshemmede skal gi familier muligheten til å søke om en AV1-robot fra No Isolation finansiert av MobilPant.

Vi i Telia har inngått et samarbeid med Unge Funksjonshemmede. Unge funksjonshemmede er et samarbeidsorgan for funksjonshemmedes barne- og ungdomsorganisasjoner i Norge, og har i dag 35 medlemsorganisasjoner. I samarbeid med Telia vil de dele ut AV1-roboter laget av No Isolation, men finansiert av MobilPant. Samarbeidet er allerede godt i gang, og vi har akkurat levert 10 nye roboter slik at familier som har behov for en AV1-robot kan søke om en.

Du kan lese mer om søknadsprosessen på Unge Funksjonshemmede sine sider.

Finansiert 35 AV1-roboter, og tallet øker

Gjennom MobilPant har våre fantastiske kunder finansiert hele 35 AV1-roboter fra No Isolation gjennom bruk av MobilPant-ordningen, og dette bare siden 1.juli. Vi er stolte! 

1. februar var starten på vår nyeste MobilPant-kampanje, hvor du kan få inntil 1700 kroner ekstra i MobilPant når du leverer inn din gamle i en våre butikker. Hele 1424 mobiler er pantet siden kampanjestart og frem til 10. februar -  og antallet øker hver eneste dag. Du sparer penger selv, sparer miljøet og gir til en god sak!

I løpet av høsten ble det også mulig for kunder å gi hele pantebeløpet til No Isolation. Gjennom vår Panteknapp-ordning har nesten flere barn fått finansiert sin AV1.

Sjekk vår MobilPant og se hva din mobil er verdt!

Barn kan være med i klasserommet hjemmefra

Gründerbedriften No Isolation har laget roboten AV1, som fungerer som en stedfortreder for barn som må holde seg hjemme på grunn av langtidssykdom. Gjennom AV1 og mobilen kan de likevel være med i klasserommet og på leken, hjemmefra. Telia har samarbeidet med No Isolation siden 1. juli, og det har bidratt til finansiering av enda flere roboter. For hver mobil dere gir til MobilPant doneres et beløp på minimum ti kroner til No Isolation.

Telia fortsetter samarbeidet med No Isolation. Ønsker du også å bidra til å gi en bedre hverdag til langtidssyke barn? Pant din gamle mobil i en Telia-butikk nær deg. 

Telia fortsetter samarbeidet med No Isolation. Ønsker du også å bidra til å gi en bedre hverdag til langtidssyke barn? Pant din gamle mobil i en Telia-butikk nær deg. Klikk inn på vår mobilpantekalkulator og se hva den er verdt.