Interessert i samarbeid med oss?

Her kan du lese om noen av våre samarbeidspartnere. Kontakt oss gjerne hvis du ser en mulighet med oss!

Telia Music Freedom

Med Music Freedom kan Telia-kunder strømme ubegrenset fra mobilappene Spotify, Apple Music, Tidal, Deezer og Beat, uten å bruke av datakvoten. All musikk via mobilappene til de inkluderte tilbyderne nulltakseres slik at det ikke trekkes av dataen på abonnementet. Video, bilder, tekst eller annen trafikk som ikke er musikk vil trekkes fra dataen til kunden som normalt. 

Interessert i å bli med?

Vi ønsker alle tilbydere av musikkstrømming velkommen til å kontakte oss i Telia. Tilbydere av musikkstrømming må forholde seg til norsk lov og opphavsrettigheter. Dvs at rettigheter til nedlastning, lagring og avspilling er klarert for distribusjon til det norske markedet. For å sikre kvalitet overfor felles kunder over tid, må det inngås en SLA hvor blant annet følgende avtales:

  • Adresser til musikkstrømmetjenesten
  • Forsikring om at oppgitte adresser kun brukes til musikk (ikke video, bilder, tekst osv.)
  • Tilgang til to test-abonnement pr tjeneste. 
  • Hvordan håndtere endringer av adresser, innhold og grensesnitt (inkl. avtale varslingstider)

Representerer du en strømmetjeneste for musikk, kan du kontakte produktavdelingen i Telia på product-management@telia.no.

Telia og IoT

Vi går fra å være et rent mobilselskap til å bli et moderne teknologiselskap. Sammen med våre partnere skal vi være en digital tilrettelegger i samfunnet, og føre verden nærmere alle kunder. 

Se hvordan vi sammen med partnere har forenklet hverdagen både til sjøs, i landbruket og for barn.

Slettmeg.no

Telia er stolt samarbeidspartner med Slettmeg.no, en råd- og veiledningstjeneste personer som føler seg krenket på nett. Tjenesten leveres av Norsk Senter for Informasjonssikring (NorSIS) og er helt gratis.

Tidligere samarbeid

 

Var denne siden nyttig?