Infinity symbol

Derfor bør du ha mobilforsikring

Sikrer deg mot det meste som kan skje – og med SVITSJ får du det inkludert i prisen.

Mobiltelefoner har blitt dyrere de siste årene, og mange av oss går rundt med en dings til over 10 000 kroner i lomma hver eneste dag. Da er forsikring smart – uansett hvor forsiktig du er i utgangspunktet.

For deg under 29 er vår aller beste Plussforsikring inkludert i hele 24 måneder hvis du kjøper ny telefon med SVITSJ og UNG-abonnement. Det betyr at du er dekket i hele perioden hvor SVITSJ-avtalen gjelder.

Gjelder ikke bare skjermen

Skader på skjermen er blant de vanligste skadene, og med telefoner som i stor grad er laget av glass skal det ikke store fall til før du risikerer en sprekk i skjermen. Å bytte skjerm på en ny toppmodell koster gjerne et sted mellom 3000 og 4000 kroner hvis du skal betale det selv. Det kan også bli vesentlig dyrere hvis noe annet skjer.

Skiløper sjekker mobilen underveis på skituren

Mobilen er framme i de fleste situasjoner. Det er fort gjort å være uheldig!

Plussforsikringen dekker i tillegg andre skader og tyveri – noe som ofte ville medført at du måtte kjøpt en helt ny telefon til fullpris. Med UNG-abonnement og SVITSJ fra Telia slipper du å bekymre deg for telefonen.

Det betyr at du kan ha med deg telefonen i bakken for å dokumentere de drøyeste triksene – uten å være redd for at noe skal skje med telefonen når du drar på litt vel mye over det største hoppet. 

Så mye koster skjermbytte uten forsikring


Cirkapriser for skjermbytte på ulike populære telefonmodeller hvis du ikke har forsikring:

  • iPhone XS Max: kr 3500
  • iPhone X og XS: kr 3000
  • Huawei P20 Pro: kr 3500
  • Samsung Galaxy Note 8: kr 4000
  • Samsung Galaxy S9: kr 3500

Med Plussforsikring og SVITSJ er det enkelt å melde inn skade og sette i gang reparasjonen. Alt du trenger å gjøre er å melde inn skaden på nett. Så fort oppgjøret er godkjent vil du få en e-post, og da kan du velge om du vil levere inn telefonen i en av våre butikker, eller kontakte oss for å få tilsendt en returpakke for gratis sending via posten.

Når mobilen er klar for å hentes vil du få en SMS og kan plukke den opp på samme sted som du leverte den.

Egenandelen ved skade på telefon med Plussforsikring og SVITSJ avhenger av verdien på telefonen. For telefoner som koster mindre enn 7600 kroner, er egenandelen ved første skade 600 kroner. For telefoner med høyere verdi enn dette er egenandelen 1000 kroner ved første skade.