Derfor bør du ha mobilforsikring

Mobilen er framme i de fleste situasjoner for oss alle. Mobilforsikring sikrer deg mot det meste som kan skje – og med SVITSJ får du det inkludert i prisen. 

Mobiltelefoner har blitt dyrere de siste årene, og mange av oss går rundt med en dings til over 10 000 kroner i lomma hver eneste dag. Da er forsikring smart – uansett hvor forsiktig du er i utgangspunktet.

For deg under 29 er vår aller beste Plussforsikring inkludert i hele 24 måneder hvis du kjøper ny telefon med SVITSJ og UNG-abonnement. Det betyr at du er dekket i hele perioden hvor SVITSJ-avtalen gjelder.

Knust skjerm på mobilen.jpg

Trygg mot skjermskader

For de aller fleste av oss har mobiltelefonen en sentral rolle i hverdagen. Det er her vi lagrer bilder, den sørger for at vi har kontroll på kollektivbilletter, nettbank og den holder oss i kontakt med omverdenen på mange forskjellige måter.

Skader på skjermen er blant de vanligste skadene, og med telefoner som i stor grad er laget av glass skal det ikke mye til før du risikerer en sprekk i skjermen. 

Å bytte skjerm på en ny toppmodell koster gjerne et sted mellom 3000 og 4000 kroner hvis du skal betale det selv. Det kan også bli vesentlig dyrere hvis noe annet skjer.

Så mye koster skjermbytte uten forsikring


Cirkapriser for skjermbytte på ulike populære telefonmodeller hvis du ikke har forsikring:

  • iPhone XS Max: kr 3500
  • iPhone X og XS: kr 3000
  • Huawei P20 Pro: kr 3500
  • Samsung Galaxy Note 8: kr 4000
  • Samsung Galaxy S9: kr 3500

Smilende jenter tar selfie med mobilen.jpg

Gjelder ikke bare skjermen

Uansett om vi befinner oss ved vannet, på fjellet eller i byen, er mobilen med oss overalt.

Det er fort gjort å være uheldig! 

Tenk derfor over at mobilen din trives best når det verken er for kaldt eller for varmt, så oppbevar den tettere mot kroppen om vinteren og hold den i skyggen om sommeren. Er du ved vannet, er det smart å ha den i en vanntett pose for å unngå direkte kontakt med bølgeskvulp, og det samme gjelder når det kommer til snø og regn.

Mens skjermforsikringen kun dekker skjermen, er Plussforsikringen en heldekkende forsikring som i tillegg dekker uhell og skader på andre deler av telefonen, samt tyveri. 

Det betyr at du kan nyte både hverdag og fritid, uten å være redd for at noe skal skje med telefonen din. 

Plussforsikring og SVITSJ


Med Plussforsikring og SVITSJ er det enkelt å melde inn skade og sette i gang reparasjonen. 

Alt du trenger å gjøre er å melde inn skaden på nett. Så fort oppgjøret er godkjent vil du få en e-post, og da kan du velge om du vil levere inn telefonen i en av våre butikker, eller kontakte oss for å få tilsendt en returpakke for gratis sending via posten.

Når mobilen er klar for å hentes vil du få en SMS og kan plukke den opp på samme sted som du leverte den.

Egenandelen ved skade på telefon med Plussforsikring og SVITSJ avhenger av verdien på telefonen. For telefoner som koster mindre enn 7600 kroner, er egenandelen ved første skade 600 kroner. For telefoner med høyere verdi enn dette er egenandelen 1000 kroner ved første skade.

Var denne siden nyttig?