Mann tar seg en pust i bakken under en treningsøkt.

Tilbehøret som hjelper deg med treningen

Det kommer stadig nye klokker, hodetelefoner og andre dingser som er laget for å gjøre treningsøkten din bedre. Her er sesongens beste «treningskamerater». 

Stengte treningssentre gjør kanskje at vi må være litt mer kreative med treningen — men det trenger ikke sette en stopper! Vi tror riktig treningsutstyr være med å bidra til at motivasjon for trening og aktivitet varer lenger.

KOM I FORM: Med riktig teknologi blir det litt enklere å gjennomføre både nyttårsforsettene, og treningen året rundt. Foto: Getty Images

Smartklokke – en forlengelse av telefonen din

Mens noen bruker mobiltelefonen som et verktøy på trening, kan den være distraherende for andre. Dessuten kan den være i veien i enkelte situasjoner, for eksempel hvis du ikke ønsker å ha den med deg ut på ski eller løpetur. Da vil en smartklokke komme godt med!

Med de nyeste smartklokkene fra Apple og Samsung får du muligheten til å bruke alle funksjonene du er vant til og elsker – uten å ta med deg telefonen. Grunnen til det er at klokkene er utstyrt med såkalt eSIM. Det betyr at den automatisk kobler seg til 4G når telefonen er utenfor rekkevidde, og da kan du fortsette å strømme musikk, ringe og motta varsler selv om telefonen ligger hjemme.

> Se alle smartklokker her

Full kontroll med smartklokke

Galaxy Watch Active 2 er en stilren og minimalistisk smartklokke som har alle funksjonene du trenger for å trene; både GPS, pulsmåler og flere avanserte sensorer. Klokken overvåker også søvn, og tidspunkter for hvile og aktivitet: Hvis stressnivået ditt øker, finnes det pusteøvelser med veiledning som hjelper deg å slappe av.

Samsung Galaxy Watch Active2 Aluminium med 4G

Samsung Galaxy Watch Active2 Aluminium med 4G

 • Premiumdesign i aluminium og glass


 • Med eSIM kan du være oppkoblet, selv uten mobil


 • GPS, pulsmåler og flere avanserte sensorer
 • 

Lades trådløst og holder i opptil 60 timer


 • Touch Bezel og stort utvalg av apper


Førpris: 3990,-

2490,-
Les mer

Den siste i rekken fra Apple, Apple Watch 6, kan dessuten skilte med Retina-skjerm og en revolusjonerende sensor og app for måling av oksygen i blodet. Den har også en EKG-app som lar deg sjekke hjerterytmen din når og hvor som helst. Velg mellom løping, svømming, yoga, sykling og nesten hva som helst annet du liker å gjøre – denne klokken registrer hver eneste bevegelse.

Mange liker å høre på musikk mens de trener. Apple Watch 6 har en svært brukervennlig og enkel løsning for å synke spillelister fra Apple Music til klokken. Eller du kan strømme via Spotify-appen dersom du foretrekker det.

Stilrene Samsung Galaxy Watch 3 4G gir deg også full kontroll på egen helse og trening. Den har alle funksjoner du bør kreve av en skikkelig smartklokke. Klokken registrerer flere forskjellige treningsformer automatisk, slik at du får oversikt over all mosjon i løpet av dagen — fra trappene hjemme, til shoppingrunden og harde økter. I tillegg kan den gi deg tips om teknikk og en omfattende alalyse av løpingen. 

På lik linje med Apple Watch har Galaxy Watch 3 flere måter du kan strømme musikk på – enten via Samsungs egne spiller, eller via Spotify-appen kan lastes ned på klokken.

Samsung Galaxy Watch 3 4G

Samsung Galaxy Watch 3 4G

 • eSIM for oppkobling uten mobil
 • Enkelt å håndtere meldinger og samtaler
 • Avanserte helse- og treningsfunksjoner
 • Sofistikert design i rustfritt stål
 • Premiumfølelse med armbånd i ekte lær

Trådløse hodetelefoner og ørepropper til trening

Skikkelig lyd på øret kan hjelpe deg med å holde deg fokusert, og presse ytelsen til et nytt nivå.

Til trening er det mange som foretrekker såkalte «in ear»-hodetelefoner, men flere bruker også «on ear»-hodetelefoner, som går utenpå ørene. Dette handler om smak og behag — det viktigste er at du velger et par som tåler litt fuktighet, og som sitter godt og ikke detter ut. Utover det er det jo hyggelig om de låter bra også.

GOD LYD: Med riktige hodetelefoner kan du både høre på musikk som motiverer og ha en «coach» rett på øret.

Apple AirPods Pro er lette og gir suveren lyd, noe som gjør de godt egner for trening. I motsetning til sin forgjenger Apple AirPods har pro-utgaven silikontupper som sikrer god passform. I tillegg har de aktiv støyreduksjon, som kontinuerlig jobber med å analysere og dempe lyden rundt deg. AirPods Pro er kompatible med alle devicer som støtter bluetooth.

Et annet godt alternativ er Samsung Galaxy Buds Live. Disse lekre hodetelefonene kombinerer innovativ design og ergonomi med avanserte, lette materialer. Resultatet er hodetelefoner som sitter godt i øret og holder seg på plass uansett aktivitet. I tillegg har de glimrende lyd.

Samsung Galaxy Buds Live

Samsung Galaxy Buds Live

 • Glimrende lyd med fyldig bass og tydelig diskant
 • Aktiv støydemping
 • Perfekt passform som gjør dem behagelige å bruke over lengre perioder
 • Lang batteritid og to ladinger i etuiet
 • 3 mikrofoner som til sammen gir enda bedre lyd i samtaler

Var denne siden nyttig?