Infinity symbol

Fri fart til alle i Telia-nettet

Som første mobiloperatør i Norge valgte Telia fra januar 2017 å tilby fri fart på surfing for alle kunder i mobilnettet vårt.

Fri fart innebærer ubegrenset opp- og nedlastingshastigheter for både privat- og bedriftskunder til enhver tid, hvor som helst i landet.

Mann med overrasket uttrykk i engasjert telefonsamtale.

Foto: Telia

Hva betyr fri fart for deg?

Først og fremst: du sparer tid. Det du skal laste ned og inn på mobilen din, alt fra store filer til annet digitalt materiale som streaming av video og musikk, vil nå gjennomføres på veldig kort tid.

Det høres deilig ut, ikke sant? Nå slipper du å irritere deg over unødvendig venting, mens du sitter og glor på telefonen.

Kunne du tenkt deg fri fart med Telia? Bytt til Telia i dag!

Har du Mobilt Bredbånd fra Telia? Ja, da får du også fri fart. Her kan du altså godte deg med vesentlig større nedlastningshastighet hjemme, på hytta eller hvor du måtte befinne deg med bredbåndet!

Fakta om Telia-nettet


Telia har 98 prosent befolkningsdekning på 3G/4G i Norge.

Telias nett har vunnet flere tester, både kontinuerlige brukertester via apper på telefonen som Ookla (Q2/Q3 2016), og grundige deknings- og hastighetstester utført av media og fagpersoner.

TEK.no kåret både i mai 2016 og 2017 Telias 4G-nett til Norges beste.

Med Fri fart er estimert høyeste hastighet for nedlastning 220 Mbit/s og for opplasting 35 Mbit/s. De faktiske hastighetene avhenger av kapasitet og andre forhold. Les mer om hastighet og betydningen av det.