Infinity symbol
Skiløype i skogen med et lite 360-kamera i midten, og logoen til Telia Ski View.

Kartlegger Norges skiløyper med 360-kamera

Denne påsken begynner Telia arbeidet med å kartlegge alle Norges langrennsløyper i Google Street View.

Vi blir nok ikke ferdige med det første, men snart kan du små smått ta skituren fra hyttekroken også. Og om du er ute i løypen i Hemsedal, Geilo, Sjusjøen, Trysil eller Nordmarka kan det fort hende at du støter på noen med kamerahjelm og Telia Ski View-vest i år.

Vi fortsetter kartleggingen også etter påsken, så kunne du tenkt deg å bidra er det bare å ta kontakt på telia.skiview@gmail.com.

Video: Telia.

Nye muligheter med 4G og 4G+

Denne påsken plasser Telia et 360 graders kamera på hodet til noen heldig utvalgte kunder. Konseptet er døpt «Telia Ski View» og bildene fra skiløypene vil bli lastes opp i både Google Street View og på Telia sine hjemmesider:

– Dette er et langsiktig prosjekt som vil vise styrken og mulighetene i vår mobildekning kan gi. Vi har bygget 4G ut over hele Norge nå, og mange av de største skistedene har i tillegg 4G+ fra Telia.

– Dette skaper rom for nye initiativ og teknologi, slik som 360 graders bilder og video fra Norges skiløyper. Målet vårt er å dekke samtlige norske skiløyper innen kort tid, sier Karl Fredrik Lund, leder for Telia Privat.