Mann koser seg i hengekøye på en strand og scroller på mobilen.

Bruk jobbmobilen bekymringsfritt på reise

Skal du til USA, Thailand eller Malaysia i juleferien? Her er en gladnyhet for deg som bruker mobilen mye!

 

Det er mange som benytter sjansen til å reise utenlands i juleferien, og USA og Thailand er blant favorittdestinasjonene når vi skal reise langt. 

For de fleste av oss går mobilen fra å være viktig, til å bli veldig viktig, når vi er på ferie. Nettopp derfor lanserte vi gunstige datapakker for USA i sommer – og nå har vi også lansert nye og større datapakker for både Thailand, Malaysia og flere andre land!

På reise er nemlig mobilen et nyttig verktøy – som vi bruker til alt fra å ha kontroll på billetter og reservasjoner, til GPS og apper og tjenester som AirBnB, Tripadvisor og Foursquare. Mobilen fungerer dessuten som oversetter, reiseguide og oppslagsverk, i tillegg til at vi vil se hva slags vær vi får, lese nyheter, ha tilgang til mobilbanken og snappe og poste innlegg i sosiale medier. Kanskje til og med sjekke jobbmailen?  

Mange av oss kan nok også kjenne oss igjen i å lete etter kafeer med gratis wifi på ferie i frykt for å bruke opp dataen vi har inkludert i abonnementet. Nå er det heldigvis nye tider og det er ikke lenger nødvendig å skru av roamingen på mobilen!

– USA, Thailand og Malaysia er populære reisemål for nordmenn, og derfor har vi lansert markedets største datapakker på hele 10 GB for våre bedriftskunder. Tilgang til nok mobildata blir fort et viktig kriterium for en vellykket ferietur, og kanskje særlig for langdistansereiser, sier produkt- og kommersiell direktør i Telia Bedrift, Lars Setsaa.

Lettere å bruke jobbmobilen privat

Ferien er privat, mens mobilen gjerne er betalt av arbeidsgiver. Det har derfor vært utfordrende for både bedrifter og ansatte å finne en god løsning på hvordan man håndterer kostbar databruk på langdistansereiser. Heldigvis er løsningen på denne utfordringen ganske enkel: som bedriftskunde kan du enkelt bestille ulike surfepakker som passer ditt behov.

Tror du at du kommer til å ha mye behov for data kan du velge den største datapakken på 10 GB til 999 kr. Har du litt mindre databehov, kan du velge en datapakke på 5 GB til 624 kr. Skal du bare sjekke noe kjapt, kan du kjøpe en dagspakke på 100 MB til kun 49 kr.

Du kjøper raskt og enkelt datapakken du har behov for i Telia-appen. Har du enda ikke lastet ned den, er det kanskje på tide?

Enda enklere med Vipps!

Husk også at du som bedriftskunde kan bruke Vipps som betalingsmetode. Det gjør det enkelt for å deg å kjøpe private tilleggstjenester rett fra jobbmobilen, i tillegg til at du slipper  å bekymre deg for at feriesurfingen kommer på bedriftens regning. 

– Vi har fokusert på brukerne og behovene deres. Bedriftskunder er også  privatkunder, derfor har vi ønsket å tilby frihet og mer fleksibilitet til å kjøpe data og tjenester etter behov. Med en slik tjeneste kan arbeidsgiver lettere legge til rette for at den ansatte skal slippe å uroe seg ved kjøp av tilleggstjenester. I tillegg blir det også mye enklere å utføre disse kjøpene for deg og meg. Alt du trenger er Vipps, forteller Setsaa.

Roaming-med-jobbmobilen.jpgMed våre surfepakker kan du bruke mobilen som vanlig og slipper å lete etter gratis WiFi mens du er på ferie. Mobildata er dessuten tryggere og sørger ofte også for raskere nett. 

Telia-appen og Vipps betyr større frihet for deg som arbeidstaker til å bruke jobbmobilen som du vil.

Lars Setsaa, produkt- og kommersiell direktør i Telia Bedrift

Vinn-vinn for arbeidsgiver og arbeidstaker

Å bruke appen til å kjøpe mobildata for egne penger, har flere fordeler for deg som ansatt. Du får ingen overraskende mobilregninger når du kommer hjem, og det er lettere å skille mellom databruk på privatreiser utenfor EU, og databruk på jobbreiser utenfor EU. I EU og EØS-land kan du jo bruke mobilen akkurat som hjemme uten ekstra kostnad. 

– Telia-appen og Vipps betyr større frihet for deg som arbeidstaker til å bruke jobbmobilen som du vil. Samtidig får både bedriften og du bedre kontroll og forutsigbarhet på databruken, forklarer Setsaa. 

Slik fungerer våre datapakker med Vipps i USA, Thailand og Malaysia


  • Du kan kjøpe mer data på Min Side eller i Telia-appen. Velg ekstra datapakke og betal privat med Vipps.
  • Ukespakke på 10 GB for 999,-, og 5 GB for 624,-. I tillegg kan du kjøpe dagspakke på 100 MB for 49,-.
  • Du får informasjon på SMS om pakker og pris når du er i et land med tilgjengelige datapakker.
  • Sørg for å ha lastet ned siste versjon av appen.
  • Vipps har ikke noen påvirkning på bedriftsfakturaen, kjøp av tilleggstjenester går fra egen lomme.

Kjøp av ekstra datapakker gjelder inneværende fakturaperiode.

Vipps for bedriftskunder gjelder for abonnement Telia Dobbel, Telia Click, Telia Bedrift og Smart Avtalepris.

Var denne siden nyttig?