Infinity symbol

Skytjenestene som gjør mindre bedrifter mer proffe

Med Telia Skytjenester får du håndplukkede programmer som gjør IT-hverdagen trygg og mer effektiv.

Hånd som holder en mobil. Den andre hånda skriver på Macen.

Foto: NTB Scanpix

Som daglig leder av en liten eller mellomstor bedrift må du kunne sjonglere flere baller i luften. Salg, markedsføring, møter med kunder og leverandører, er ofte kjernevirksomheten.

Med andre ord har du langt viktigere ting fore enn å finne ut hvilke støttefunksjoner og dataprogrammer som passer din bedrift best. Derfor lanserer Telia i dag Telia Skytjenester. En portal som hjelper deg å profesjonalisere bedriften din, samtidig som du sparer tid og penger.

Ved å ta i bruk skybaserte tjenester får du større fleksibilitet og effektivitet gjennom enklere samhandling. Filene og programvaren deles i nettskyen, og du slipper å ha din egen serverpark og en egen IT-ansatt for å styre programvaren. Støter du på problemer kan du ta direkte kontakt med kundeservice.

Telia Skytjenester består av en rekke utvalgte apper og programmer. Løsningen inneholder nå Spotify Business, OneDrive for Business, Office 365 og F-Secure, men det kommer flere tjenester som du kan glede deg til. Siden all programvaren er skybasert, kan alt nås med mobilen, datamaskinen eller nettbrettet, uansett hvor du er. Med Norges beste 4G-dekning bør ikke det være noe problem.

Sett tonen for din bedrift

Virksomheter som restauranter, barer, klesbutikker, spa og hoteller, frisører og treningssentre har gjerne musikk som en del av opplevelsen. I Telia Skytjenester får du muligheten til å kjøpe Spotify Business, en musikktjeneste tilrettelagt for offentlig avspilling. Fokuser på dine kunder og la Spotify Business spille rett musikk til rett tid. Spotify Business kommer også med unike funksjoner som gir deg total kontroll over lyden som passer din merkevare.

Smart og effektiv arbeidsflyt

OneDrive for Business gir deg muligheten for felles lagring i nettskyen. Det gjør at samhandlingen i bedriften øker fordi flere kan jobbe på det samme dokumentet uansett hvor dere er - i sanntid. I skyen kan dere også ha videokonferanser, sende direktemeldinger, dele dokumenter og kalendere. Office-programmene i Office 365-pakken, som er tett knyttet til OneDrive, sørger for at produksjonen blir mer oversiktlig og går raskere.

Du får det ikke sikrere

Noen ledere er fremdeles tilbakeholdne på skytjenester. De er bekymret for sikkerheten når så mye av bedriftens dokumenter havner utenfor virksomhetens fire vegger. Sannheten er at skyen er sikrere. I nettskyen får du det samme systemet som bedrifter som har et betydelig større behov for sikkerhet.

Det gjør at du trygt kan konkludere med at sikkerheten er på det absolutt høyeste med skytjenesten til Telia. For lokal sikkerhet tilbyr Telia Skytjenester F-Secure, et sikkerhets- og virusprogram som på en effektiv måte gjør bedriften mindre utsatt for hackere og virus.

Telia hjelper deg å opprettholde programvaren, så du kan fokuserer på arbeidet ditt. Ta kontakt med Telia kundeservice for Telia Skytjenester.

Lang erfaring med skytjenester

Allerede i 2001 ble Telia (tidligere NetCom) første teleoperatør i Norge som flyttet ut i skyen med sentralbordløsningen Trådløs Bedrift (nå Telia Beriftsnett). Det har hele tiden vært viktig for Telia å bruke kunnskapen rundt mobilitet og mobildata til å skape nye tjenester. Det gjør arbeidshverdagen enklere for brukerne.

Fakta om Telia Skytjenester


Med Telia Skytjenester får du håndplukkede programmer som gjør IT-hverdagen trygg og mer effektiv. Officepakken, OneDrive og Spotify Business er bare noen av programmene du vil nyte godt av i skyen.

En nettsky er en fellesbetegnelse for datatjenester som leveres over internett, i motsetning til tradisjonelle programmer som er installert lokalt på datamaskinen.

Telia Skytjenester inneholder Spotify Business, OneDrive for Business, Office 365, Zeendo og F-Secure.

Alle tjenestene er skybasert og kan nås med mobilen, datamaskinen eller nettbrettet, uansett hvor du er.

Telia Skytjenester ble lansert 5.september 2016.

Hjelper små og mellomstore bedrifter å profesjonalisere hvordan de opererer.