Norges eneste 100 % mobile betalingsløsning

Kundene trenger hverken kontanter, legge inn bankkort eller bruke betalingsapper. Med Strex kan kundene dine betale med mobiltelefonen.

Mobil betaling har banet vei for enkle og nyskapende måter å betale for varer og tjenester. Fellesnevneren for de aller fleste løsningene er at man må legge igjen kredittkortopplysninger og laste ned en betalingsapp. Det slipper man med Strex.

Mobiltelefon med Strex-logo på skjermen.

Mobilen er en lommebok

Strex er en bankuavhengig betalingsløsning for mobil, eid av Telia og Telenor. Løsningen er enkel å legge inn i dine digitale salgskanaler og kundene betaler for dine varer og tjenester med SMS eller «Direct Payment» i din nettbutikk/app.

Ved kjøp trenger kunden kun å oppgi telefonnummer og verifisere med en påfølgende pinkode. Kundene blir belastet på sin mobilfaktura, og du får pengene rett inn på konto.

Stadig flere tilbyr Strex

Flere virksomheter har tatt i bruk Strex-teknologien for å tilby sine kunder en trygg og lettvint betalingsløsning. Nå kan forbrukerne for eksempel betale parkeringen hos EasyPark, piggdekkoblatet eller fornye Sumo-abonnementet.

Schibsted er i ferd med å få Strex-løsningen, slik at man snart kan betale for aviser, artikler eller Finn-annonser med mobilen. Og fra tredje kvartal i år vil Ruter tilby betaling med Strex til sine passasjerer. Å betale kollektivreisen via mobilregningen blir et betalingsalternativ i appen RuterBillett hvor det gjennomføres i snitt ca. 1,7 millioner transaksjoner per måned.

Mobil betaling kan vanskelig gjøres enklere

Det er stor konkurranse mellom bankene om hvilke butikker som skal ta i bruk deres betalingsløsninger. Strex gir deg flest potensielle kunder med sine nær 4,2 million mobilbrukere. I 2015 hadde betalingsfirmaet 1,6 millioner unike brukere som til sammen handlet for over 1 milliard kroner.

Strex sin løsning er også latterlig enkel for dine kunder å ta i bruk. De trenger ikke laste ned nye apper eller ta på seg masse forarbeid med registreringer eller legge inn kortnummer. For kundene betyr det at sensitive kortdetaljer ikke trenger å deles, noe som er en av de største hindringene for kjøp på nett.

For kundene dine betyr det kort og godt enklere betaling via mobilen. For deg betyr det en kjapp måte å integrere mobile betalinger på, uten flere mellomledd.

Strex fungerer uavhengig av alle typer mobiltelefoner, abonnement eller operativsystem.

Strex over hele landet

Med 4,2 millioner nordmenn som kan benytte seg av Strex sine betalingsløsninger og Telia sin suverene dekning åpner dette muligheter for virksomheter i hele Norge.

Les mer om Strex og hvordan Telia tilbyr løsninger til bedriftskunder.