Artistene Lemaitre, Sandra Lyng Haugen og Eva Weel Skram.
Står på scenen i ferien! Artistene Sandra Lyng Haugen, Lemaitre og Eva Weel Skram spiller for tom sal, for at du skal kunne se og høre på hjemmefra.

Konserter du kan få med deg hjemmefra i påsken

Gjennom det Telia-støttede prosjektet Koronerulling, kan du se live-streaming av konserter med artister som Lemaitre, Sandra Lyng Haugen og Eva Weel Skram i ferien.

Det populære Koronerulling-prosjektet ruller videre, og i dagene som kommer kan du velge mellom alt fra jazz og elektronika, til viser, pop-ballader og musikk for de minste.

Eva Weel Skram, Lemaitre og Sandra Lyng Haugen er blant artistene som står på scenen i påskeferien, i tillegg til høytlesning med Tore Renberg og en barnekonsert med Helene Bøksle. 

Den neste uken avholdes det daglige konserter fra Sentralen, som sendes direkte og kan følges digitalt fra der du er. Konsertene spilles inn uten publikum i et tomt lokale og er gratis å se på, men publikum kan gi sin støtte til artistene via SMS, Vipps eller Spleis.

Se fullstendig konsertliste for Koronerulling her.

Her er et utvalg av høydepunktene fra påskens brede program:

Sandra Lyng Haugen

Fredag 10.april klokken 20

Se Sandra Lyng Haugens konsert her!

Sandra Lyng Haugen.png

Sandra ble for alvor kjent etter deltakelsen i Idol 2004, da hun som 16-åring kom på fjerdeplass i den populære musikkonkurransen. Siden den gang har hun gitt ut en rekke hitlåter, som “Sommerflørt” og senere “Play My Drum” og “Night by Night” — til sammen har låtene hennes over 30 millioner avspillinger på Spotify.

Sandra har spilt på alle de største festivalene i Norge og gått til topps på flere internasjonale lister, og med sin lystige pop-stemme er hun blant de mest populære artistene i sin sjanger.

Lytt til Sandra Lyng Haugen på Spotify

Se Sandra Lyng Haugens hjemmeside

Følg Sandra Lyng Haugen på Facebook

Eva Weel Skram

Onsdag 8.april klokken 21

Se Eva Weel Skrams konsert her

EVA WEEL SKRAM.jpg

Det var Idol som gjorde Eva Weel Skram kjent, men det var nok som vokalist og låtskriver i bandet “Eva & The Heartmaker” at hun virkelig fant sin plass på stjernehimmelen. Bandet består av sogndalsjenta selv og ektemannen Thomas Stenersen. Den populære duoen har gitt ut fire plater sammen og spilt på alle de største scenene i Norge.

De siste årene har Eva satset på sitt soloprosjekt og gitt ut låter på norsk. Nylig slapp hun sin egen versjon av Halvdans Sivertsens sang “Tom snart ti”, som handler en gutt som ikke har det så lett hjemme. Inntektene fra konserten går til Stine Sofies stiftelse til arbeid med barn.

Lytt til Eva Weel Skram på Spotify

Følg Eva Weel Skram på Facebook

Se Eva Weel Skrams hjemmeside

Lemaitre

Fredag 10. april klokken 21

Se Lemaitres konsert her!

LEMAITRE_.png

Den verdenskjente elektronika-duoen fra Vestfold, bestående av Ulrik Lund og Ketil Jansen, har de siste årene hatt internasjonal suksess med sine groovy elektro-låter — og har på kort tid blitt Norges fremste eksport av elektronika-musikk på verdensbasis.

Med globale hits som “Closer”, “We got you” og “Playing to loose” har de to turnert jorda rundt og spilt på store scener og festivaler som Coachella og Lollapalooza. Den Los Angeles-baserte duoen er nå i Norge, og opptrer fredag på Sentralen med fullt band og den nye singelen “Wondering if I’ll ever come down”.

Lytt til Lemaitre på Spotify

Følg Lemaitre på Facebook

Se Lemaitres hjemmeside her 

Truls

Torsdag 9.april klokken 20

Se konserten til Truls her

TRULS.png

Truls Heggero, bedre kjent under artistnavnet Truls, ble for alvor kjent da han slapp hiten "Out of Yourself" i 2013. Med sin lyse og karakteristiske stemme har han blitt spilt mye på radio og opptredd på festivaler rundt om i hele landet. De siste årene har han hatt en pause fra musikkscenen, men har i år gjort comeback. På Sentralen denne uken har han med seg Eirik Saga og Billie Van og spiller sine låter i ett nytt format. Han lover en rolig og fin atmosfære.

Lytt til Truls på Spotify

Følg Truls på Facebook

Se hjemmesiden til Truls

Mini-øya med Helene Bøksle

Søndag 12.april klokken 11

Se Helene Bøksles konsert her!

Helene Bøksle.jpg

Vår folkekjære sanger og skuespiller Helene Bøksle står denne påsken for en direktesendt sang — og eventyrstund for barn og ungdom. Gjennom barneboken og platen «God natt, min skatt» har Bøksles toner tatt plass i kveldsstunden i tusenvis av norske hjem, der hun synger kjente folketoner som «Byssan lull», «Reodors vise» og «Trollmors vuggevise».

I konserten på Sentralen har hun med seg dyktige musikere som Sindre Hotvedt og Jonas Kilmork Vemøy. Inntektene fra konserten går uavkortet til Redd barna for å støtte arbeidet til barn som er i en utrygg og sårbar situasjon.

Lytt til Helene Bøksle på Spotify

Følg Helene Bøksle på Facebook

Se Helene Bøksles hjemmeside 

Var denne siden nyttig?