Mann tar seg en pust i bakken under en treningsøkt.

Tilbehøret som hjelper deg med treningen

Sjekk disse dingsene som motiverer deg til økt aktivitetsnivå, og som kan bli dine nye treningskamerater.

Vi strømmer til treningssentrene og ut i marka i sprekt treningstøy, høy motivasjon og med et energinivå som stiger langt over hva som kan måles i joule. For flere forsvinner dessverre motivasjonen raskere enn ønsket.

Mange når ikke målene sine på grunn av mangel på egen vilje. Vi tror riktig treningsutstyr kan være med å bidra til at motivasjon for trening og aktivitet varer lenger.

Mann som tar seg en pust i bakken under treningsøkten.

Mange bruker nyåret på å sette i gang med trening. Med riktig teknologi blir det litt enklere å gjennomføre både nyttårsforsettene, og treningen året rundt. Foto: Telia

Legg igjen telefonen hjemme

Med nye Samsung Galaxy Watch får du muligheten til å bruke alle funksjonene du er vant til og elsker – uten å ta med deg telefonen. Grunnen til det er at smartklokken er utstyrt med såkalt eSIM. Det betyr at den automatisk kobler seg til 4G når telefonen er utenfor rekkevidde, og da kan du fortsette å strømme musikk, ringe og motta varsler selv om telefonen ligger hjemme.

Samsung Galaxy Watch 46mm

Samsung Galaxy Watch 46mm

  • Motta samtaler og meldinger med eSIM
  • Opptil 4 dagers batteritid
  • Vannbestandig (5 ATM)
3999,-
Les mer

Smartklokker blir stadig mer populært, og det er ikke lenger noe som er forbeholdt teknologiinteresserte. Flere og flere ser fordelen med aktivitetsarmbånd og smartklokker, og Galaxy Watch kombinerer egenskapene til aktivitetsarmbåndene, mer tradisjonelle smartklokker og telefonen på en helt ny måte.

Trådløse hodetelefoner

Powerbeats3 Wireless er laget for å gå utenfor det ordinære, og være med på veien når idrettsutøvere når enestående prestasjoner.

Beats Powerbeats3 Wireless In-Ear

Beats Powerbeats3 Wireless In-Ear

Førsteklasses lyd og ytelse, og laget for å tåle svette.
 
  • Spill av og par dem med Bluetooth
  • Hurtiglading
  • Overlegen lyd med lav vekt og fleksible ørekroker

Nye Samsung Galaxy Buds kombinerer innovativ design og ergonomi med avanserte, lette materialer. Galaxy Buds sitter godt i øret og holder seg på plass uansett aktivitet.

Har du telefonen med deg kan du styre den musikktjenesten som spilles på telefonen med berøringsfunksjonene til øreproppene. Og hvis noen ringer midt under powerwalken, er det bare å svare i øreproppene og snakke i mikrofonen.

Samsung Galaxy Buds

Samsung Galaxy Buds

Samsung Galaxy Buds fungerer umiddelbart og kobles raskt til mobilen din.

  • 6 timers batterilevetid (totalt 13 timer med ladeetuiet)
  • Trådløs lading og mulighet for å lade trådløst via Galaxy S10
  • Passer for Android og iOS

Tips til treningsapper

Det finnes også mange treningsapper som gjør trening morsommere. De mest kjente er Strava , Runkeeper og Endomondo.