Kåpekledd kvinne utenfor næringsbygg står og tar selfie med mobilen med et smil om munnen

Data Rollover

med deg ubrukt data i abonnementet ditt til neste måned 

Slik fungerer Data Rollover

Data Rollover skjer automatisk. Den dataen du ikke bruker opp en måned, blir spart til neste måned. Du kan maksimalt spare like mye data som du har inkludert i abonnementet. Har du for eksempel 5 GB inkludert, kan du maksimalt spare 5 GB i tillegg. Data Rollover gjelder for både mobilabonnement og mobilt bredbånd. 

Følg med i appen eller på Min Side for å se hvor mye du har igjen. 

Last ned Telia App i App StoreLast ned Telia app i Google Play

Verdt å vite

  • Bytter du til et abonnement med mindre datapakke, vil du få med oppspart data, men maks like mye data som det er inkludert i abonnementet du bytter til. 
  • Data Rollover gjelder ikke Telia X, kontantkort, Mobilt Bredbånd Kontant, salgsstoppede Mobilt Bredbånd-abonnement eller bedriftsabonnement med unntak av Telia Dobbel og Smart avtalepris. 
  • Har du en avtale med mer data enn det som følger abonnementet, vil ikke dette øke sparegrensen din. 

Dele data med andre?

Har du rollover-data som du ikke bruker opp, kan du med Data Sharing gi bort rollover-data til noen som trenger det.

Trenger du hjelp?