Sommerkampanje

Kjøp ny Apple iPhone med abonnement med Ubegrenset Data og få minst 2500,- i rabatt.

Rabatten gjelder ved kjøp med Telia X og 12 md. rabattavtale, så langt lageret rekker. Andre rabatter ved tegning av andre abonnement. Gjelder ikke LikeFin-telefoner.

Sommerkampanje

AppleiPhone SE 5G
Product Red, 64 GB

4.3

(14)

Sommerkampanje

Kjøp ny Apple iPhone med abonnement med Ubegrenset Data og få minst 2500,- i rabatt.

Rabatten gjelder ved kjøp med Telia X og 12 md. rabattavtale, så langt lageret rekker. Andre rabatter ved tegning av andre abonnement. Gjelder ikke LikeFin-telefoner.

Sommerkampanje

AppleiPhone SE 5G
Product Red, 64 GB

4.3

(14)

Velg farge: Product Red

Sommerkampanje

Kjøp ny Apple iPhone med abonnement med Ubegrenset Data og få minst 2500,- i rabatt.

Rabatten gjelder ved kjøp med Telia X og 12 md. rabattavtale, så langt lageret rekker. Andre rabatter ved tegning av andre abonnement. Gjelder ikke LikeFin-telefoner.


Henter lagerstatus

Velg minne
 1. 1
  Betaling
 2. 2
  Abonnement
 3. 3
  Forsikring
 4. 4
  Tilbehør

Få rabatt på telefonen

Med rabattavtale binder du deg til et mobilabonnement i 12 md. som gir rabatt på telefonen. Rabatten varierer ut i fra størrelsen på abonnementet. Abonnement kommer i tillegg og velges på neste steg.

 • Få 3000,- i rabatt
138,-/md.
med
Ubegrenset data, 1000 Mbps

iPhone SE leveres uten ladeadapter, men med USB-C-ledning. Har du en slik lader fra før av kan denne brukes.

Utrolig kraft. Utrolig pris.

En skikkelig kjapp chip. Et byks i batteritid. En rask 5G-forbindelse. En design skapt for å vare. Et kamera som stjeler showet. En knapp som føles hjemme. I en lommevennlig design på 4,7 tommer.

Høy fart ligger i familien

Kjernen i iPhone SE er den samme superkjappe A15 Bionic-chipen som driver iPhone 13. Alt blir bedre med A15 Bionic. Apper åpner på et blunk og fungerer som en drøm. Men det er langt fra alt. Du får imponerende jevn grafikkytelse når du spiller, med opptil 1,2 ganger raskere grafikkytelse enn iPhone SE (2. gen.).

A15 Bionic er også drivkraften bak de avanserte funksjonene som gjør at alle deler av bildet – og alt du tar bilde av – ser oppsikts­vekkende bra ut.

Suveren batteritid

En svært effektiv chip, et forbedret batteri og iOS 15 sørger sammen for lang batteritid. Og når det er på tide å lade, legger du bare iPhone SE på en trådløs ladeplate. Eller kobler til en lader på 20 W eller mer, for å lade fra 0 til 50 prosent på 30 minutter blank.*

Opptil 2 timer mer video­avspilling** enn forrige iPhone SE.

5G nå på SE

Raskere nedlasting. Raskere strømming. Raskere gaming. Mindre venting. Mer moro. Fra livestrømming til flerspiller-gaming til videodeling – 5G får fart på det meste. Selv FaceTime-samtaler i HD og SharePlay fungerer sømløst mens du beveger deg fra sted til sted. Og når du ikke trenger like høy hastighet, bytter iPhone SE til Smartdata-modus for å spare batteriet.***

Tåler en støyt

Takket være en solid design og det sterkeste glasset i noen smarttelefon. Både på forsiden og baksiden.

Tåler en skvett

Takket være enestående vannbestandighet.**** iPhone SE tåler søl fra vann, brus, kaffe, te og juice. Og ikke er den fintfølende for støv, heller.

Kjærlighet ved første klikk

Bak hvert bilde finnes det et smart kamera. A15 Bionic-chipen gjør alle mulige slags beregninger i kulissene, for at bildene dine skal bli skikkelig fine.

For eksempel justerer Smart HDR 4 automatisk kontrasten, lysstyrken og hudtonen på opptil fire personer – så alle får vist seg fra sin beste side.

Og i svakere lys analyserer Deep Fusion hver eneste piksel i flere eksponeringer, for å fange opp subtile detaljer, teksturer og mønstre i det endelige bildet.

Still inn stilen din én gang. Få den hver gang.

Fortell kameraet hvordan du vil ha det med Fotostiler. Velg en stil – som Varm eller Kald – så gjør iPhone SE automatisk de riktige justeringene på de riktige stedene, samtidig som de naturlige nyansene i himmelen og hudtoner bevares. Det har aldri vært enklere å gi bildene dine uttrykket du er ute etter.

Portrettmodus gjør bakgrunnen uskarp for å fremheve motivet. Portrettlyssetting lar deg velge mellom seks kreative effekter, som Scenelys eller Svart-hvitt high key-lys, både før og etter du tar bildet.

Svakt lys. Strålende resultat.

La kamera gå. Den forbedrede videofunksjonen i iPhone SE fanger utrolig mange detaljer, også i konturer, skygger og variasjoner i lysforhold – selv når solen går ned.

Fang øyeblikket i sakte film. Og dvel ved de gode minnene. Gjør minutter om til sekunder. Tidsforløp øker farten med en fengslende effekt.

Alt ser fantastisk ut på den fargerike, skarpe og lyssterke Retina HD-skjermen.

Hjem­knappen du er vant til. Og glad i.

Med Touch ID kan du raskt og enkelt låse opp telefonen og logge inn på apper. Du kan også bruke Touch ID med Apple Pay når du handler på nettet eller betaler i butikken, uten å lete frem kortet.

Personvern er innebygd

Med iPhone er det du som bestemmer over person­opplysningene dine. Når du er på nett, sørger for eksempel Safari for at sporingsfunksjoner ikke kan profilere deg, og i nettleserens Personvernrapport kan du se en liste over hva den har blokkert. Bare for å nevne noe.

iOS 15. De kraftige funksjonene du trenger nå. Og i fremtiden.

Del filmer, musikk og ting du har på skjermen din direkte i FaceTime. Trykk på tekst i et bilde for å sende e-post, ringe eller få veibeskrivelser. Og med kontinuerlige oppdateringer av både funksjoner og sikkerheten, blir iPhone stadig bedre – og god som ny, igjen og igjen.

Bedre for miljøet

Butikkene, kontorene og datasentrene til Apple er allerede karbonnøytrale. Og innen 2030 vil produktene – og karbon­avtrykket ditt når du bruker dem – være det også. iPhone SE har nå 100 prosent resirkulerte sjeldne jordmetaller i Taptic Engine og lydmagnetene. Apple har også sluttet å pakke esken inn i plast.

Fin. Finere. Finish.

iPhone SE er tilgjengelig i midnatt, stjerneskinn og (PRODUCT)RED.

Juridisk

*Testene ble utført av Apple i januar 2022 med før­produksjons­enheter av iPhone SE (3. gen.) og før­lanserings­programvare samt tilbehøret Apple USB-C-lader (20-watts modell A2305). Tester av hurtiglading ble utført med utladede iPhoner. Ladetiden avhenger av innstillingene og omgivelsene. Faktiske resultater varierer. Trådløse og kablede ladere kjøpes separat.

**Batteritid avhenger av nettverks­­­konfigurasjon og andre faktorer. Faktiske resultater varierer. Batteriet kan lades kun et begrenset antall ganger, og det kan hende at det til slutt må byttes ut. Batteritid og antall ladinger avhenger av programvareversjon, bruk og innstillinger. Testene ble utført av Apple i januar 2022 med førproduksjonsenheter av iPhone SE (3. gen.) og førlanseringsprogramvare, i februar 2020 med førproduksjonsenheter av iPhone SE (2. gen) og førlanseringsprogramvare, i august 2017 med førproduksjonsenheter av iPhone 8 og førlanseringsprogramvare, i august 2016 med førproduksjonsenheter av iPhone 7 og førlanseringsprogramvare, og i august 2015 med førproduksjonsenheter av iPhone 6s og førlanseringsprogramvare. Videoinnholdet var en film kjøpt på iTunes Store på 2 timer og 23 minutter som gikk på repetisjon. Alle innstillinger var standardinnstillinger, bortsett fra at Bluetooth ble sammenkoblet med hodetelefoner (bortsett fra for iPhone 6s), at enheten var tilkoblet et Wi-Fi-nettverk, og at Wi-Fi-funksjonen Spør før tilkobling, Autolysstyrke og True Tone var deaktivert. Batteritester er utført med bestemte iPhone-enheter.

***Abonnement for datatrafikk kreves. 5G, Gigabit LTE, VoLTE og Wi‑Fi-anrop er tilgjengelig i utvalgte markeder og gjennom utvalgte operatører. Hastigheten er basert på teoretiske målinger og vil variere avhengig av operatøren og forholdene på stedet. Kontakt operatøren for mer informasjon om 5G- og LTE-støtte og se

****iPhone SE ble testet under kontrollerte laboratorieforhold og har, i henhold til IEC-standard 60529, en sprut-, vann- og støvbestandighet­rangering på IP67 (maksimal dybde på 1 meter i opptil 30 minutter). Sprut-, vann- og støvbestandighet er ikke permanente tilstander. Bestandigheten kan svekkes som følge av normal slitasje. Ikke lad en våt iPhone. I bruker­håndboken er det beskrevet hvordan du rengjør og tørker den. Garantien dekker ikke skader forårsaket av væske.

*****Batteritid avhenger av nettverks­­­konfigurasjon og andre faktorer. Faktiske resultater varierer. Batteriet kan lades kun et begrenset antall ganger, og det kan hende at det til slutt må byttes ut. Batteritid og antall ladinger avhenger av bruk og innstillinger.

Dimensjoner
Bredde
67,3 mm
Dybde
7,3 mm
Lengde
138,4 mm
Vekt
Vekt
144 g
Skjerm
Skjermstørrelse
4,7 "
Skjermtype
Retina HD display
Kamera og video
Hovedkamera fotokvalitet
12MP Wide (f/1.8) camera
Selfiekamera fotokvalitet
7 MP, f/2.2
Hukommelse
Innebygd minne
64 GB
Tilkobling
5G nettverk
Ja
GPS
Ja
Prosessor og operativsystem
Operativsystem
iOS 15
Prosessor
A15 Bionic chip
Spesifikasjoner
Simkorttype
NANO
Annet
Hurtiglading
Ja
IP-klassifisering (vann- og støvbestandighet)
IP 67
Robust
Ja
Smarttelefon
Ja
Trådløs lading
Ja
Type ladekontakt
Lightning

Velg den mobilen du ønsker deg

Velg den mobilen du ønsker deg og et valgfritt Telia-abonnement uten binding. Du betaler ingenting i dag, men betaler en fast, lav månedspris over 24 måneder. Månedsprisen avhenger av hvilken mobil du velger. Prisen inkluderer skjermforsikring og mulighet til å bytte til ny mobil etter 12 måneder. I tillegg kommer månedsprisen på det valgfrie Telia-abonnementet ditt. Abonnementet er uten binding.

Bytt hvis du vil etter 12 måneder

Mobilbytte er inkludert! Etter 12 måneder kan du bytte til ny mobil, kostnadsfritt. Du bytter bare inn din gamle mobil og forlenger din SVITSJ-avtale med nye 24 måneder. Husk at et mobilbytte forutsetter at du har et Telia-abonnement på byttetidspunktet. Beholder du mobilen i 24 måneder er den din. Ønsker du ny mobil kan du inngå ny mobilbytteavtale og få ny mobil.

Skjermforsikring inkludert

Skjermforsikring er inkludert i SVITSJ. Ønsker du en forsikring som i tillegg dekker skade, fuktighet og tyveri kan du oppgradere til SVITSJ Plussforsikring for kr 119 per måned.

Hvordan fungerer det?

Med rabattavtale binder du deg til et mobilabonnement i 12 md. som gir rabatt på telefonen. Rabatten varierer ut i fra størrelsen på abonnementet. Hvis du velger et Telia X-abonnement (ubegrenset data) får du minst 1000,- i rabatt på telefonen.

Betale nå eller betal litt hver måned

Velg mellom å delbetale over 24 måneder, 12 måneder eller betal alt med en gang. Totalt sett utgjør det ingen forskjell. Telefonens totalpris er den samme, og det er ingen renter på rabattavtalen.

Unngå ekstra utgifter ved skade eller tyveri

Ved kjøp av mobil med rabattavtale, kan du kjøpe Skjermforsikring eller Plussforsikring. Prisen for disse forsikringene vil variere etter verdien på mobilen du kjøper.

Skjermforsikring (Fra 49,-/md.)

Skjermforsikringen dekker skader på skjermen, frontkamera og fingeravtrykkssensoren. I tillegg dekkes andre skader på forsiden som påvirker mobilens funksjonalitet.

Plussforsikring (fra 79,-/md.)

De 2 første md. er kostnadsfrie, deretter er prisen fra 79,- pr. md. Med Plussforsikring får du ikke bare dekket skader på skjermen. Du får også dekket andre skader mobilen din kan bli utsatt for, for eksempel skader på baksiden eller rammen, fuktskade og tyveri. I tillegg dekkes misbruk på abonnementet opptil 2 000,-.

Egenandel: 600,- (Telefonens verdi opptill 7599,-) 1000,- (Telefonens verdi over 7600,-)

Egenandelen kommer på mobilregningen din etter at forsikringssaken er avsluttet.  Rabattavtale kan ikke kombineres med Pakketilbud eller annen bindingstid