Sjekk prisen

SamsungGalaxy A15
Blå, 128 GB

Sjekk prisen

SamsungGalaxy A15
Blå, 128 GB

Velg farge: Blå

Henter lagerstatus

 1. 1
  Betaling
 2. 2
  Abonnement
 3. 3
  Forsikring
 4. 4
  Tilbehør

Få rabatt på telefonen

Med rabattavtale binder du deg til et mobilabonnement i 12 md. som gir rabatt på telefonen. Rabatten varierer ut i fra størrelsen på abonnementet. Abonnement kommer i tillegg og velges på neste steg.

 • Få 1000,- i rabatt
79,-/md.
med
Ubegrenset data, 220 Mbps

Samsung A15 leveres uten ladeadapter, men med USB-C-ledning. Har du en slik lader fra før av kan denne brukes.

Følelsen og prisen du vil ha

A15 5G ligger behagelig i hånden, er brukervennlig og har et stilrent design. Velg fargen som passer for deg: Yellow, Blue og Black. Her finner du funksjonene og utholdenheten du vil ha og trenger – til en pris du vil like.

Opplev mer med en skarp og rask skjerm

Den skarpe 6,5" FHD+ Infinity U Super AMOLED-skjermen gir større film- og bildeopplevelser. 90 Hz oppdateringsfrekvens betyr myk og rask rulling.

Ta bilder med et høyoppløst kamera

Et 50 MP hovedkamera, makro- og dybdekamera samt selfiekamera gir deg høyoppløste og skarpe bilder.

Plass til mer

Med 4/128 GB lagringsplass er det god plass til det du synes er viktig – bilder, filmer, skisser og andre dokumenter. Med microSD-kort kan plassen utvides til opptil 1 TB*. Du har plass til både innholdet fra den gamle mobilen og innholdet du skaper med den nye.

*MicroSD-kort selges separat

Frihet med et kraftig batteri

Her lader du både raskere og sjeldnere. Det kraftige 5000 mAh-batteriet varer i opptil to dager* Galaxy A15 5G har hurtiglading** – på en halvtime får du omtrent en hel dags bruk.

*Batteritiden varierer avhengig av bruk. **Hurtiglader på 25 watt medfølger ikke, men kan kjøpes separat.

Liker du ørepropper med ledning?

Her får du et 3,5 mm-uttak for ørepropper med ledning. Trådløse ørepropper fungerer selvfølgelig like bra.

Rask og stabil overalt

Kraftigere prosessor (sammenlignet med tidligere modeller) og tilkobling til 5G-nettet bidrar til at det du gjør på Galaxy A15 5G skjer raskt og enkelt.

Tilgang til 5G kan variere ut i fra abonnement, dekning og andre forhold.

Full kontroll med One UI 6

Alt er tilpasset for å gjøre livet enklere for deg. Og morsommere. Her får du egendefinerte låseskjermer, fargetemaer og en rekke smarte widgets med rask tilgang – og mye mer du kan konfigurere etter eget ønske. Det intuitive brukergrensesnittet gjør det enkelt uansett hvilken enhet du bruker.

Bedre sammen

Mobiler og datamaskiner, ørepropper og klokker – alle Samsung Galaxy-produktene tilhører samme familie og samarbeider smidig med hverandre.

Sikkerhet på dine vilkår

Samsung Knox beskytter verdifulle og personlige minner, som filmer, bilder, filer og data. Her er sikkerheten innebygd i flere lag – fra maskinvare til programvare. Samsung tilbyr kontinuerlige sikkerhetsoppdateringer – noe som betyr at mobilen er sikker under hele livssyklusen.

I esken

I tillegg til A15 5G: Kabel (USB Type-C), åpningsverktøy for å ta ut SIM-kort, hurtigveiledning. Alt tilbehør leveres i hvitt uansett farge på mobilen.

Dimensjoner
Vekt
Skjerm
Kamera og video
Hukommelse
Tilkobling
Prosessor og operativsystem
Spesifikasjoner
Simkorttype
NANO
Annet

Velg den mobilen du ønsker deg

Velg den mobilen du ønsker deg og et valgfritt Telia-abonnement uten binding. Du betaler ingenting i dag, men betaler en fast, lav månedspris over 24 måneder. Månedsprisen avhenger av hvilken mobil du velger. Prisen inkluderer skjermforsikring og mulighet til å bytte til ny mobil etter 12 måneder. I tillegg kommer månedsprisen på det valgfrie Telia-abonnementet ditt. Abonnementet er uten binding.

Bytt hvis du vil etter 12 måneder

Mobilbytte er inkludert! Etter 12 måneder kan du bytte til ny mobil, kostnadsfritt. Du bytter bare inn din gamle mobil og forlenger din SVITSJ-avtale med nye 24 måneder. Husk at et mobilbytte forutsetter at du har et Telia-abonnement på byttetidspunktet. Beholder du mobilen i 24 måneder er den din. Ønsker du ny mobil kan du inngå ny mobilbytteavtale og få ny mobil.

Skjermforsikring inkludert

Skjermforsikring er inkludert i SVITSJ. Ønsker du en forsikring som i tillegg dekker skade, fuktighet og tyveri kan du oppgradere til SVITSJ Plussforsikring for kr 119 per måned.

Hvordan fungerer det?

Med rabattavtale binder du deg til et mobilabonnement i 12 md. som gir rabatt på telefonen. Rabatten varierer ut i fra størrelsen på abonnementet. Hvis du velger et Telia X-abonnement (ubegrenset data) får du minst 1000,- i rabatt på telefonen.

Betale nå eller betal litt hver måned

Velg mellom å delbetale over 24 måneder, 12 måneder eller betal alt med en gang. Totalt sett utgjør det ingen forskjell. Telefonens totalpris er den samme, og det er ingen renter på rabattavtalen.

Unngå ekstra utgifter ved skade eller tyveri

Ved kjøp av mobil med rabattavtale, kan du kjøpe Skjermforsikring eller Plussforsikring. Prisen for disse forsikringene vil variere etter verdien på mobilen du kjøper.

Skjermforsikring (Fra 49,-/md.)

Skjermforsikringen dekker skader på skjermen, frontkamera og fingeravtrykkssensoren. I tillegg dekkes andre skader på forsiden som påvirker mobilens funksjonalitet.

Plussforsikring (fra 79,-/md.)

De 2 første md. er kostnadsfrie, deretter er prisen fra 79,- pr. md. Med Plussforsikring får du ikke bare dekket skader på skjermen. Du får også dekket andre skader mobilen din kan bli utsatt for, for eksempel skader på baksiden eller rammen, fuktskade og tyveri. I tillegg dekkes misbruk på abonnementet opptil 2 000,-.

Egenandel: 600,- (Telefonens verdi opptill 7599,-) 1000,- (Telefonens verdi over 7600,-)

Egenandelen kommer på mobilregningen din etter at forsikringssaken er avsluttet.  Rabattavtale kan ikke kombineres med Pakketilbud eller annen bindingstid