Dbramante1928Lynge

Dbramante1928Lynge

Velg farge: Svart

Henter lagerstatus

Velg variant: iPhone 15 Plus
599,-

Passer med

Apple
iPhone 11 Pro 64 GB LikeFin
5890,-
Apple
iPhone 13 Pro 1 TB
14990,-
Apple
iPhone 13 Pro 256 GB
12390,-

Mobildeksel med kortholder og magnet som gjør at man kan ta av lommeboken ved behov. På denne måten får du god beskyttelse når du skal bruke telefonen og når du skal legge den fra deg.

Skreddersydd til din mobil sitter dekselet perfekt, og gir en elegant og stilig look. Dekselet kan også benyttes som stativ for telefonen hvis du ønsker å stille den opp i landskapsmodus. Dekselet åpnes som en bok, og låses med magnet. Lommebokdekselet har i tillegg åpning for samtalehøyttaler, slik at du kan lukke dekselet når du skal prate i telefonen.

dbramante1928 Lynge er designet med tanke på miljøet av et klimavennlig selskap i Danmark som får veiledning fra WWF. Det vil derfor beskytte både mobilen din og planeten vår. Selve dekselet er håndlaget av luksuriøst fullnarvet lær som med tid og bruk vil utvikle en vakker patina. De bærekraftige materialene har lang levetid, 2 års garanti gjelder.

For hvert deksel Telia selger gir dbramante1928 5 kr til LittleBigHelp, en hjelpeorganisasjon basert i India. Organisasjonen drifter skoler og overnattingstilbud, og sørger for mat, helsetjenester og beskyttelse. I tillegg driver de opplysende virksomhet om grunnleggende menneskerettigheter i India.

Avbildet produkt kan avvike fra valgt modell, men vi forsikrer deg om at dekselet vil passe modellen du har valgt.