SamsungGalaxy Tab S9 FE+
Grå, 128 GB

SamsungGalaxy Tab S9 FE+
Grå, 128 GB

Velg farge: Grå

Henter lagerstatus

Velg minne
  1. 1
    Betaling
  2. 2
    Abonnement

Få rabatt på nettbrettet

Med rabattavtale binder du deg til et abonnement i 12 md. som gir rabatt på nettbrettet. Rabatten varierer ut i fra størrelsen på abonnementet. Abonnement velges på neste steg.

  • Få 500,- i rabatt
816,-/md.
med
Samsung NO Galaxy TabS9 FE Plus Gray Launch KV

Design

En fargeklatt i hverdagen

Tynn, fargerik og praktisk. Slik er nye Samsung Galaxy Tab S9 FE+. S Pen har en egen plass for lading, parallelt med den øvre kanten. Her er også kameralinsene smart integrert.

IP68-klasse betyr bestandighet

Galaxy Tab S9 FE+ har en viss bestandighet mot støv og vann i henhold til IP68-klassifisering¹ – en nyhet for denne generasjonen nettbrett.

Opplev

Up your entertainment game

Galaxy Tab S9 FE+ har en 12,4" stor WQXGA-skjerm som er livfull og følsom, med rask oppdateringsfrekvens. Det betyr at alt som skjer på skjermen, går raskt og føles smidig. Gled deg over bilde og lyd som gir kinofølelse. Her blir seriefråtsing en ren fornøyelse!

Tab S9 FE 07 m

Takket være den raske prosessoren Exynos 1380 skjer strømmingen raskt og intuitivt, med minimal forsinkelse. Du vil rett og slett eie spillet. Ta med deg underholdningen overalt – skjermen er lys også utendørs. Takket være Vision Booster og smart algoritme analyserer og tilpasser skjermen seg gjeldende lysforhold.

Møtes som i virkeligheten

Treff vennene dine i profesjonelle og naturtro videosamtaler. Mulighet for å filme i 4K med et skarpt frontkamera og ultravidvinkel gjør at du fremstår som den beste utgaven av deg selv. For å gjøre digitale møter enda mer optimale har du automatisk zoom og tre mikrofoner som du kan stille for å få best mulig lyd. Disse funksjonene sørger også for at treningsøktene dine blir morsomme og inspirerende. Så det er bare å kjøre på!

Skap og jobb

Ditt redigeringsstudio

Galaxy Tab S9 FE+ er så kraftfull at det blir enkelt å redigere både bilder og videoer. Film og fotografer med mobilen, og overfør raskt til nettbrettet via Quick Share². Med S Pen markerer du rett på skjermen hvordan du vil beskjære og klippe materialet.

Bli kunstner!

Har du lyst til å male og tegne? Med Clip Studio Paint bruker du mobilen³ som pennal eller fargepalett og S Pen som pensel. Med appen Pen Up kan du lære deg kalligrafi. Er du fornøyd med kunstverket, kan du laste det opp og dele det direkte.

TabS9FE FeatureKV(Notetaking)

Up your creativity game

Nye oppgraderte og mer ergonomiske S Pen er optimalisert for den store skjermen, slik at du kan utnytte hele den liggende stillingen til å lage skisser, male og redigere bilder og videoer. Skjermen er enkel å dele inn, slik at du kan jobbe samtidig i flere vinduer. Også S Pen er Ip68-klassifisert¹, noe som betyr at den er bestandig mot vann og støv.

En kraftfull følgesvenn

Opprett prosjekter på din Samsung Galaxy Tab S9 FE+. Med en av de hittil raskeste prosessorene i en Galaxy Tab og et slankt BookCover-tastatur⁴ kan du jobbe behagelig og effektivt – uten avbrudd. Mange av tilbehørene til Tab S9-serien passer naturligvis også til Tab S9 FE+.

Strøm som en profesjonell

Galaxy Tab S9 FE+ er et enkelt og mobilt opptaksstudio. Her kan du lage podkaster med god lyd, og her oppretter du ditt episke innhold med ultravidvinkel, tre retningsbestemte mikrofoner og støydemping. Det er enkelt å redigere videoer med LumaFusion⁵, og med Screen Recorder tar du opp bilde av ansiktet ditt samtidig som du presenterer.

Tab S9 FE 02

Rask tilkobling

Wi-Fi 6⁶ innebærer de raskeste tilkoblingshastighetene. Det er optimalt når du jobber hjemmefra og har behov for at alt flyter raskt og greit. For eksempel deler du filer dobbelt så raskt mellom Samsung Galaxy-enheter. Selvsagt er Tab S9 FE+ kompatibel med det raske 5G-nettet⁷.

Ingen ønsker å slutte når det er som mest morsomt

Takket være det kraftfulle batteriet på 10.090 mAh er Samsung Galaxy Tab S9 FE+ klar for alt du vil oppleve og gjøre⁸. Og med 45 W superhurtig lading⁹ er du snart i gang igjen fra der du slapp.

Tab S9 FE 06

Opplev mer med andra Samsung Galaxy-produkter

Mer bruk, mer opplevelse! Samsung Galaxy Tab S9 FE+ fungerer naturligvis sømløst med andre Samsung Galaxy-enheter. Utnytt din Galaxy Tab S9 FE+ og bruk den som en ekstra skjerm til PC-en, slik at du kan gjøre mer. Med Quick Share⁴ deler du enkelt filmer og bilder mellom nettbrett, mobil og PC. Utrolig enkelt! Har du en Samsung-konto, lagres innholdet i skyen og er enkelt tilgjengelig fra en hvilken som helst enhet.

Full oversikt med Multi Control

Kopier, klipp og lim mellom mobil og Galaxy Tab S9 FE+. Det er enkelt ved hjelp av funksjonen Multi Contol og tastaturet². Nå kan du også styre andre enheter.

Dual SIM som forhåndsvalg

Et eSIM, altså et innebygd SIM-kort, sitter i din nye Galaxy Tab S9 FE+, noe som er både praktisk og sikkert. Ønsker du et ekstra abonnement, bruker du det fysiske SIM-kortet.

Sikkerhet

Ditt innhold er beregnet bare for deg, altså låser du opp med ditt unike fingeravtrykk ved hjelp av fingeravtrykkleseren på av/på-knappen.

Robust i henhold til IP68

Slipp å bekymre deg for regn – Samsung Galaxy Tab S9 FE+ er IP68-klassifisert¹, noe som betyr at den tåler betydelig mer vann enn som så.

I esken

Samsung Galaxy Tab S9 FE+, S Pen, datakabel, USB-C, nål til SIM-kort og veiledning for enkel og rask oppstart.

¹IP68 innebærer at produktet er støvtett og vanntett ned til 1,5 meters dybde i ferskvann i opptil 30 minutter. ²Quick Share aktiveres i hurtigpanelet. Med Quick Share kan bilder, filmer og filer deles med Samsung Galaxy-enheter. QuickShare finnes for Samsung Galaxy mobiltelefoner og nettbrett med Android OS versjon 10.0(Q), One UI 2.1 eller senere samt Samsung Galaxy Book lansert etter 2020. Tilgjengelige enheter og funksjoner kan endres. Krever oppkobling til WiFi og Bluetooth. Les mer på samsung.com ³Gjelder utvalgte Galaxy smarttelefoner med støtte for S Pen. ⁴Kjøpes separat. ⁵LumaFusion for Android er tilgjengelig i Galaxy Store for Android OS version 11 eller nyere. Kjøp av appen LumaFusion er påkrevd. ⁶Produktet er klargjort for 5G-nettverk. Samtlige modeller er kompatible med 4G, 3G og 2G-nettverk. Oppkobling krever kompatibelt abonnement, noe som kan medføre ekstra kostnader. ⁷Batteritiden kan variere avhengig av bruk. ⁸45 W hurtiglader er ikke inkludert, men kan kjøpes separat.

Dimensjoner
Bredde
285,4mm
Dybde
6,5mm
Lengde
185,4mm
Vekt
Vekt
628g
Skjerm
Skjermstørrelse
12,4"
Kamera og video
Hovedkamera fotokvalitet
8MP+8MP
Hovedkamera videokvalitet
UHD 4K (3840 x 2160) @30fps
Selfiekamera fotokvalitet
12MP
Hukommelse
Innebygd minne
128 GB
Minnekort maks størrelse
1 TB
Minnekort type
Micro SD
RAM
8GB
Tilkobling
5G nettverk
Ja
Bluetooth
v 5.3
NFC
Ja
Prosessor og operativsystem
Operativsystem
Android
Prosessor
Octa core 2,4 Ghz
Spesifikasjoner
Batterikapasitet
10,090 mAh
Simkorttype
NANO
Annet
IP-klassifisering (vann- og støvbestandighet)
IP68
WiFi
Ja