Telia Company tildeles Platinum-status av EcoVadis

EcoVadis har tildelt Telia Company Platinum EcoVadis-medaljen. Denne anerkjennelsen plasserer Telia blant topp 1 % av de 75 000 selskapene som er vurdert av EcoVadis over hele verden.

EcoVadis’ vurdering er basert på vesentlige problemstillinger knyttet til hvert selskaps størrelse, beliggenhet og bransje, og reflekterer selskapets nåværende innsats og utfordringer.

I tillegg til Platinum-statusen, mottar Telia også sin EcoVadis-poengvurdering som gir veiledning om hvordan vi kan styrke og fortsette å videreutvikle vår bærekraftsytelse.

EcoVadis-poengvurderingen er et viktig verktøy som etterspørres av våre bedriftskunder når de ønsker å forstå vår bærekraftsytelse.

Om EcoVadis


EcoVadis er en uavhengig bærekraftvurderingstjeneste som vurderer et selskaps bærekraftsledelse gjennom sine retningslinjer, handlinger og resultater.

Den fokuserer på 21 bærekraftskriterier gjennom fire hovedkategorier: miljø, arbeidsrettigheter, etikk og bærekraftige anskaffelser, basert på offentlig tilgjengelig informasjon.

Fra gull til platina

EcoVadis Platinum rating

I 2021 ble Telia tildelt gullstatus av EcoVadis. Årets oppgradering til Platinum-status gjenspeiler vår pågående forpliktelse til å drive bærekraft, inkludert innsats som:

  • En integrert bærekraftsagenda i vår forretningsstrategi og våre nøkkelprosesser
  • Ambisiøse forpliktelser og mål
  • Kontinuerlig engasjement med interessenter for bedre å forstå våre konsekvenser og risikoer
  • Kontinuerlig vurdering av våre materielle påvirkningsområder
  • Detaljert rapportering av våre prestasjoner og utfordringer

Telia fortsetter bærekraftssatsingen

EcoVadis og andre bærekraftsvurderinger hever stadig listen. Vi i Telia vil fortsette å forbedre og levere i tråd med våre egne ambisiøse mål og eksterne bærekraftsforventninger, som krever kontinuerlig involvering av ansatte på tvers av selskapet.

30. september 2022

Var denne siden nyttig?