5g-telefoner klare sommeren 2020

Her er de nye 5G-telefonene

Ny mobiltelefon? Velg en mobil som kan ta i bruk det nye superraske 5G-nettet.

Nå har vi åpnet 5G-nettet i Oslo, Bergen, Lillestrøm og Trondheim – og flere byer og tettsteder er på vei.

Telia skal være først i Norge med et nasjonalt 5G-nett innen utgangen av 2023, og allerede i løpet av 2021 er ambisjonen at opptil halve befolkningen skal ha 5G-dekning.

Er du på jakt etter ny mobil, er det derfor ingen grunn til å vente med å kjøpe en 5G-telefon. Da får du tilgang til neste generasjons mobilnett så fort vi åpner i ditt område.


Med det nye 5G-nettet kan du bruke mobilen til det meste

5G-nettet bygges nå ut i hele landet — og vil gi betydelig raskere internett med enorm kapasitet og minimal forsinkelse. Det betyr at du får en mye bedre opplevelse når du bruker mobildata. Husk også at du får ubegrenset med mobildata og fart med abonnementet Telia X.

Hakking når du ser film på telefonen eller nettmøte som henger seg opp, vil ikke lenger være et problem. Og skal du dele filer er det gjort på et blunk! Men skal du kunne dra nytte av forbedringene må du ha en telefon som er tilrettelagt for 5G. Telefonen vil alltid bruke det beste nettet der du er, og fungerer fint med 4G der det ikke er bygget ut ennå.


Hva trengs for å komme i gang med 5G?

For å ta i bruk Telia sitt 5G-nett trenger du et mobilabonnement fra Telia og en mobiltelefon som støtter den nye teknologien. 5G er inkludert i de fleste av Telia sine abonnementer uten ekstra kostnad.

  • Psst ... Med Telia SVITSJ kan du bytte telefon én gang i året! Perfekt for deg som er opptatt av å ha den nyeste modellen.


Her er 5G-telefonene

Fungerer andre telefoner med 5G?

Du må ha en 5G-telefon for å kunne benytte Telias 5G-nett, og på nåværende tidspunkt er det telefonene på listen ovenfor som fungerer på vårt nett. I tiden fremover vil det komme flere 5G-mobiler, og du som kunde vil holdes løpende orientert om nye tilgjengelige 5G-telefoner. 

Var denne siden nyttig?