by bilde, datanett

Datanet / IP-VPN

 

IP-VPN fra Telia er et multitjenestenett som knytter virksomhetens lokasjoner sammen i et sikkert, fleksibelt og kostnadseffektivt datanett - alt realisert i Telia sitt fiberbaserte kjernenett.

Alltid oppe

Fleksibel

Lett å skalere

Lønnsomt

Med ett nett for alle behov senker dere kostnadene til infrastruktur, drift og vedlikehold. Multitjenestenett handler ikke bare om kostnadsbesparelser, men om å skape en plattform for nye løsninger og tjenester som kan øke produktiviteten og forbedre resultatene.

Trygt og alltid oppe

Telia IP-VPN er tilknyttet Telia sitt stamnett med proaktiv drift og varsling. Stamnett er bygd opp i ringstrukturer som gjør at datatrafikken går en annen vei ved eventuelle feil. Sammen med 4G backup på aksessen gir det din bedrift mulighet for 100 % oppetid!

Enklere og fleksibelt

Ett nett for all kommunikasjon er enklere! Multitjenestenettet er fleksibelt og skalerbart; man kan lett oppgradere båndbredde, koble til nye lokasjoner eller flytte eksisterende – med full funksjonalitet.

Alt på ett sted

Med IP-VPN får virksomheten ett fullverdig nett for overføring av ulike typer trafikk, som data, IP-telefoni, videokonferanser, gjestenett, TV, alarmer med mer.

Proaktiv drift oppdager og reparerer feil «før» kunden opplever det

Telia sitt kjernenett er bygget på redundante ring infrastrukturer. Ved eventuelle feil vil datatrafikken gå en annen vei. Stamnettet overvåkes 24/7/365 med henhold til belastning, kapasitet og funksjon- slik at vi alltid skal kunne levere forventet tjenestekvalitet og 100% oppetid.

Ved å proaktivt overvåke- og oppgradere stamnettet sikrer vi at du som kunde også i fremtiden skal kunne få markedsledende tjenester fra Telia. Telia tilbyr i tillegg en «Proaktiv Drift» tjeneste på aksess linjene inn til bedriftens lokasjoner. Vi starter da umiddelbart feilsøking og tar kontakt med kunden straks det er mistanke om at en aksess er uten forbindelse.

Ønsker du å vite mer om Datanet / IP-VPN?

Skriv inn dine kontaktdetaljer og vi vil kontakte deg så snart som mulig.