dame og mann jobber med nettbrett

Nettverk skreddersydd for din bedrift

Smidighet er en viktig faktor innen digitalisering. Med Telias SD-WAN bedriftsnettverk smelter fleksibilitet sammen med din bedrifts behov.

Fordeler med SD-WAN

1.png

TILPASSER SEG DINE BEHOV

Koble til en ny lokasjon på få dager, og implementer endringer umiddelbart, uten nedetid. SD WAN fra Telia gir optimal tilgang til skytjenestene via vår Cloud Connect løsning, samt regelstyrt ruting som tar hensyn til applikasjon, lokasjon og prioritert trafikk. SD-WAN integreres også sømløst til ditt eksisterende bedriftsnettverk.

2.png

ENKELT Å ADMINISTRERE

I SD-WAN er fokuset på brukeropplevelsen av tjenestene. Nettverket og konfigurasjonen administreres enkelt og raskt gjennom vår brukervennlige kundeportal, enten av Telia eller med selvbetjening. Med et godt grafisk brukergrensesnitt og innsyn i trafikken, tilpasser bedriftsnettverket seg enkelt til din bedrifts behov og krav.

3.png

SKREDDERSYDD SIKKERHET OG KAPASITET

Riktig sikkerhet på riktig sted - Beskytt brukere, enheter og programmer ved å distribuere innebygd skysikkerhet raskere. Med SD-WAN kan du enkelt spore trafikk eller se hvilke applikasjoner som bruker mest data. Den innebygde skalerbarheten gjør det enkelt å justere om nødvendig.

3.png

VERDI FOR PENGENE


SD-WAN gir deg muligheten til å bygge din bedrifts nettverk på toppen av kostnadseffektive tilkoblinger du selv velger, og gjør vedlikehold av bedriftsnettverket langt mer smidig. Prisingen av tjenesten tar høyde for kortsiktige behov da man enkelt kan koble til partnere og midlertidige lokasjoner.

Hva kan SD-WAN brukes til?

Bruk det skybaserte bedriftsnettverket alene eller som en del av en nettverksløsning med flere bedriftsnettverk.

figurer1.png

SD-WAN OVER ET OFFENTLIG NETTVERK

Bruk SD-WAN til å bygge et moderne bedriftsnettverk kun ved hjelp av nettet. Du kan bytte ut manuelt styrte VPN-løsninger med et sentralisert og automatisert bedriftsnettverk.

figurer2.png

HYBRIDNETTVERK

Koble sammen dynamiske salgskontorer og midlertidige pop-up-butikker til et eksisterende bedriftsnettverk med den smidige SD-WAN-tjenesten.

figurer3.png

HYBRID-LØSNINGER FOR SD-WAN

SD-WAN gjør at du kan bruke både DataNet og internett-tilkoblinger på samme lokasjon. Bruk DataNet-tilkoblingen din til den mest kritiske trafikken, mens du bruker internett til mindre kritisk trafikk og opp mot tjenester i skyen.

Hva er inkludert i SD-WAN?

Basisfunksjoner

  • IPSec-kryptert bedriftsnettverk over hvilken som helst IP-tilkobling*
  • Trafikkstyring fra kontoret rett til internett gjennom en enkel brannmur
  • Status i sanntid via en brukervennlig kundeportal
  • Selvbetjent bestilling, rask levering og ukomplisert aktivering
  • 24 timers servicenivå på kundeenheter

* IP-tilkoblinger er ikke inkludert i tjenesten og må kjøpes separat. Telia tilbyr et stort antall ulike typer tilkoblinger.

Tilleggstjenester

  • Avansert statusoversikt
  • Policy-basert trafikkstyring
  • DataNet-integrasjon
  • Bedre servicenivå med en passiv eller aktiv andreenhet
  • Støtte for to parallelle IP-tilkoblinger

Spørsmål og svar

SD-WAN fungerer sammen IP-tilkoblingen til alle operatører, enten det er offentlig eller privat, kablet eller trådløst. Hvis du ønsker at tjenestene i bedriftens lokale nettverk skal være tilgjengelig på andre lokasjoner, må tilkoblingen inkludere minst én offentlig IP-adresse.

SD-WAN-tjenesten integreres sømløst med deres eksisterende bedriftsnettverk. Migrasjon til SD-WAN foregår som regel i faser, slik at SD-WAN for eksempel først brukes på salgskontorer og mobile lokasjoner. Bruken av SD-WAN kan da bli utvidet ved enten å erstatte det eksisterende bedriftsnettverket i gjenværende kontorer med SD-WAN, eller bruke SD-WAN på toppen av en hybridløsning - for eksempel med både DataNet og internett-tilgang på samme lokasjon.

SD-WAN er en skybasert bedriftsnettverkstjeneste. Dens hjerte er i Telias datasenter, og er kontinuerlig overvåket. Tilbudet av tjenester fra et individuelt kontor avhenger av tilgjengeligheten av internett-tilkoblinger og kundeenheter. SD-WAN har støtte for overlappende internett-tilkoblinger, noe som reduserer risiko relatert til internett-tilgang. Overlappingen er aktiv, noe som betyr at kontorets fulle kapasitet alltid er tilgjengelig. 

Nettverks- og datasikkerhet er smeltet sammen i et programmerbart bedriftsnettverk. Med SD-WAN-tjenesten er datasikkerhet integrert med nettverksløsningen og inkludert i den sentraliserte styringen, noe som reduserer behovet for egne datasikkerhetstjenester. Likevel kan kunder også bruke avanserte datasikkerhetstjenester fra deres egne kontorer eller datasentre, eller fra Telias nettverk.

Som en smidig tjeneste i skyen, er prismodellen vår så fleksibel som mulig. Du betaler bare for det du bruker på månedlig basis uten å måtte binde deg til lange avtaler. Grunnprisen for tjenesten skaleres etter hvor mange kontorer man har. I tillegg defineres en passende pakke for hvert kontor i henhold til deres behov. En rekke tilleggstjenester, som kan aktiveres med øyeblikkelig virkning, er også tilgjengelige.

Jeg ønsker å vite mer om SD-WAN

Skriv inn dine kontaktdetaljer og vi vil kontakte deg så snart som mulig.