Nettverk skreddersydd for din bedrift

Smidighet er en viktig faktor innen digitalisering. Med Telias SD-WAN bedriftsnettverk smelter fleksibilitet sammen med din bedrifts behov.

  FORDELER MED SD-WAN

HVA KAN SD-WAN BRUKES TIL?

Bruk det skybaserte bedriftsnettverket alene eller som en del av en nettverksløsning med flere bedriftsnettverk.

 

HVA ER INKLUDERT I SD-WAN?

Basisfunksjoner

  • IPSec-kryptert bedriftsnettverk over hvilken som helst IP-tilkobling*
  • Trafikkstyring fra kontoret rett til internett gjennom en enkel brannmur
  • Status i sanntid via en brukervennlig kundeportal
  • Selvbetjent bestilling, rask levering og ukomplisert aktivering
  • 24 timers servicenivå på kundeenheter

* IP-tilkoblinger er ikke inkludert i tjenesten og må kjøpes separat. Telia tilbyr et stort antall ulike typer tilkoblinger.

Tilleggstjenester

  • Avansert statusoversikt
  • Policy-basert trafikkstyring
  • DataNet-integrasjon
  • Bedre servicenivå med en passiv eller aktiv andreenhet
  • Støtte for to parallelle IP-tilkoblinger

 SPØRSMÅL OG SVAR

SD-WAN fungerer sammen IP-tilkoblingen til alle operatører, enten det er offentlig eller privat, kablet eller trådløst. Hvis du ønsker at tjenestene i bedriftens lokale nettverk skal være tilgjengelig på andre lokasjoner, må tilkoblingen inkludere minst én offentlig IP-adresse.

SD-WAN-tjenesten integreres sømløst med deres eksisterende bedriftsnettverk. Migrasjon til SD-WAN foregår som regel i faser, slik at SD-WAN for eksempel først brukes på salgskontorer og mobile lokasjoner. Bruken av SD-WAN kan da bli utvidet ved enten å erstatte det eksisterende bedriftsnettverket i gjenværende kontorer med SD-WAN, eller bruke SD-WAN på toppen av en hybridløsning - for eksempel med både DataNet og internett-tilgang på samme lokasjon.

SD-WAN er en skybasert bedriftsnettverkstjeneste. Dens hjerte er i Telias datasenter, og er kontinuerlig overvåket. Tilbudet av tjenester fra et individuelt kontor avhenger av tilgjengeligheten av internett-tilkoblinger og kundeenheter. SD-WAN har støtte for overlappende internett-tilkoblinger, noe som reduserer risiko relatert til internett-tilgang. Overlappingen er aktiv, noe som betyr at kontorets fulle kapasitet alltid er tilgjengelig. 

Nettverks- og datasikkerhet er smeltet sammen i et programmerbart bedriftsnettverk. Med SD-WAN-tjenesten er datasikkerhet integrert med nettverksløsningen og inkludert i den sentraliserte styringen, noe som reduserer behovet for egne datasikkerhetstjenester. Likevel kan kunder også bruke avanserte datasikkerhetstjenester fra deres egne kontorer eller datasentre, eller fra Telias nettverk.

Som en smidig tjeneste i skyen, er prismodellen vår så fleksibel som mulig. Du betaler bare for det du bruker på månedlig basis uten å måtte binde deg til lange avtaler. Grunnprisen for tjenesten skaleres etter hvor mange kontorer man har. I tillegg defineres en passende pakke for hvert kontor i henhold til deres behov. En rekke tilleggstjenester, som kan aktiveres med øyeblikkelig virkning, er også tilgjengelige.

 

Jeg ønsker å vite mer om SD-WAN