ForsidenMobilabonnement bedriftBruk jobbmobilen bekymringsfritt i utlandet i sommer - bedrift

Bruk jobbmobilen bekymringsfritt i utlandet

Har du mobilabonnementet dekket av jobben? Les våre tips til mobilbruk i utlandet, så har du kontroll på forbruk og kostnader utover det som er dekket i ditt abonnement. 

Bruk mobilen som hjemme i EU og EØS med Roam Like Home

Alle våre mobilabonnement har fri roaming i EU- og EØS-land, slik at du ikke trenger å bekymre deg for databruken i utlandet. Reiser du innenfor et «Roam Like Home»-område kan du trygt bruke mobilen som vanlig. Det koster det samme som hjemme i hele EU, EØS, Sveits og Storbritannia. Det eneste du trenger å tenke på da er at du har nok mobildata, slik at du ikke går tom.

Skal du lengre på tur, bør du sjekke ukespakker for din destinasjon. Datapakkene kan du kjøpe med Vipps i Telia-appen, og betales av egen lomme – og du kan surfe bekymringsfritt i ferien!

Sørg for å ha nok mobildata i abonnementet ditt

Hjemme er vi ofte koblet opp mot et wifi, og den muligheten er ikke alltid like tilgjengelig på reise. Å koble deg på usikre wifi-nettverk er heller ikke lurt, så det sikreste er å bruke mobilnettet.

Tenk derfor gjennom hvor mye mobildata du trenger i ferien, og om mobilabonnementet du har gjennom jobben dekker dette. Husk at du enkelt kan bestille ekstra datapakker med Vipps i Telia-appen.

Slipp å tenke på databruken med Telia Ubegrenset

Ønsker du å ha full fleksibilitet og kontroll på mobilutgiftene, er Telia Ubegrenset en perfekt løsning. I Norge, Sverige, Danmark, Finland og Baltikum har du ubegrenset bruk av data, og mobilregningen blir den samme hver måned – uavhengig av bruken.

Med alle Telia Ubegrenset abonnement har du inntil 60 GB som kan benyttes i EU, EØS, Storbritannia og Sveits. Bruker du mer enn det inkluderte, koster det 4 øre pr. MB.

Spar ubrukt data til ferien din

Noen måneder kan det være at du bruker mindre data, og med Data Rollover har du muligheten til å ta med deg ubrukt data til neste måned – eller enda lengre om du vil. Superpraktisk dersom du sparer opp litt som du kan bruke i ferien! 

Med Data Rollover kan du spare like mye data som du har inkludert i abonnementet ditt, og i Telia-appen får du full oversikt over hvor mye du har brukt. Data Rollover er inkludert i mobilabonnementene Telia Dobbel og Smart avtalepris

Skulle det likevel vise seg etterhvert at du har for lite, har du mulighet til å enkelt kjøpe ekstra datapakke som utvider antall gigabyte – eller skulle du ha behov for ekstra data bare for en liten periode kan du også kjøpe Data Boost for 1, 3 eller 12 timer.

ALLTID KONTROLL PÅ FORBRUK OG KOSTNADER: Telia-appen gir deg god oversikt over mobilabonnementet ditt.  

Var denne siden nyttig?