2 menn snakker sammen

Driftstjenester

Support, sikkerhet og videre utvikling. Vi tar ansvar for det operasjonelle, slik at dere kan fokusere på verdiskapning og bedriftens kjerneområder. 

Vi har kunnskapen og ressursene til å tilby en helhetlig tilnærming til IT. Enten vi tar hånd om hele eller deler av IT-infrastrukturen din, får du alltid en gjennomtenkt, bærekraftig og fleksibel skyløsning – der alle delene fungerer effektivt og sikkert sammen. Våre tekniske eksperter leverer løsninger av ypperste klasse, uavhengig av teknologi, som optimaliserer ditt IT-miljø og forenkler arbeidshverdag.

Med Telia infrastrukturtjenester kan din organisasjon vokse med skalerbar maskinvare og programvare, der daglige behov styrer utforming og bruk av tjenesten. Serverne i vår skytjeneste er enkle å tilpasse, og du bruker bare de tjenestene du trenger – uten dyre investeringer i ditt eget maskineri.

Hva vi kan hjelpe deg med?

Her er noen av områdene og tjenestene vi tilbyr i skyen. Ta gjerne kontakt med oss hvis du vil høre hvordan vi kan hjelpe organisasjonen med å fullføre en vellykket og sikker skyreise.