Telia smarte hjem

Vi hjelper deg som utbygger å levere tidsriktig infrastruktur, hvor teknologien samspiller med både tradisjonelle og nye brukervaner. 

Bygg smart – et marked i utvikling

Boligmarkedet er i hurtig utvikling og bærekraftig levestandard er i fokus. Et sentralt dilemma for dagens utbyggere er hvordan de best kan sørge for at deres prosjekter er klare for å møte fremtidens kundebehov allerede i dag, uten å komplisere byggeprosessen og øke kostnader. 

  • Lysstyring og elektriske apparater
  • Klima og energiforbruk
  • Sikkerhet og trygghet
Arbeidskarer i gule / oransje vester og hjelm står og diskuterer noe.

Din partner for smarte hjem

Det er viktig å velge en partner som tilbyr fleksibilitet, sikkerhet og kunnskap, med teknologi som enkelt lar seg skalere til fremtidens behov. 

Ved å inngå en avtale med Telia om kollektiv leveranse av TV, bredbånd og Smarte Hjem sikrer vi at alle boligene blir utstyrt med den nyeste generasjonen av Futurehome Smarthub. Denne utgjør “hjernen” av det smarte hjemmet og åpner for mange muligheter.

Full oversikt og fleksibilitet

Futurehome app gir oversikt

Telia Smarte Hjem er ferdig installert i boligen ved innflytting. Beboerne kan lett få oversikt og administrere tjenestene med vår Futurehome-app.

Fleksibel løsning

Vår Smarthub-løsning gir beboerne frihet til å legge til nye produkter og tjenester fra ulike tilbydere etter overtagelse.

Fleksibelt dashboard

Ta kontakt med oss

Send inn skjemaet under, så tar vi raskt kontakt med deg.

Dette gjelder for deg som utbygger som er nysgjerrig på leveranse av Smarte Hjem. Dersom du er en privatperson og ønsker et smarthus, sjekk Futurehome.io.

Var denne siden nyttig?