Bakgrunnsbilde

Slik får du internett på hytta

Bakgrunnsbilde

Slik får du internett på hytta

Slik får du internett på hytta

Bakgrunnsbilde

Vi tilbyr både mobilt bredbånd og trådløst bredbånd på hytta. Her får du vite alt du trenger for å velge hva som passer best for deg.

En undersøkelse Infact har gjort på vegne av Telia viser at det er svært eller ganske viktig med internett på hytta. Nærmere 60 prosent ønsker å ha tilgang til stabilt nett. Det vi ofte gjør på hytta er å jobbe, se sport, nyheter, TV-serier og film. Samtidig er det generell surfing som de fleste bruker nettet til på hytta.

Mobilt Bredbånd – ta med deg internett overalt

Med en superrask 4G-ruter kan du strømme serier, jobbe, game og laste opp skrytete turbilder — uansett hvor du er! Og hele familiens dataforbruk blir samlet på ett sted. Med batteridrevet ruter kan du enkelt ta med deg wifi-nettverket ditt overalt, både på vei til og fra hytta, og ut i båten.

Alle kan koble seg på wifi på hytta med mobilt bredbånd, og du kan også by gjester på samme problemfrie internettopplevelse. Noen mener likevel det kan holde med mobilen, men har du svake signaler på smarttelefonen din, så vil du kunne få sterkere signaler gjennom 4G-ruteren.

To jenter med hvert sitt nettbrett koser seg i sofaen

TIMEOUT I SOFAKROKEN: Hele 64 enheter kan koble seg på nettet samtidig, så både liten og stor kan streame, spille og surfe i ferien.

Med mobilt bredbånd er det ingen installasjon – det er bare å sette inn SIM-kort og skru på ruteren, så har du nett på hytta i løpet av få minutter :)

Ubegrenset data og hvilemodus

Velger du et abonnement med 50 GB eller mer, går du aldri tom for data. Etter at du når taket kan du fortsette å bruke nettet med litt lavere fart. Skulle du trenge full fart kan du når som helst kjøpe ekstra datapakker.

Hytta står kanskje ubrukt i perioder i løpet av et år? I så fall kan du sette abonnementet ditt i hvilemodus. Da betaler du kun 99,- i måneden mens du ikke bruker det så mye, og du har 2 GB til rådighet hver måned i hvilemodus. Du kan la abonnementet hvile når det passer deg, så lenge du vil.

Trådløst Bredbånd – når kravene til internett er høye

Vi anbefaler Trådløst Bredbånd til deg som har høye krav til internett og som ønsker å jobbe på hytta, eller strømme filmer og serier. Med Trådløst Bredbånd tilbyr vi høye og enda mer stabile hastigheter via vårt 4G- og 5G-nett, enn hva du får med mobilt bredbånd.

Vi installerer alt

Installasjonen fikser vi for deg. Her er det ingen behov for graving – du får montert en nett liten antenneboks på utsiden av hytta, og våre teknikere sørger for optimal plassering, hvor dekningen er best.

Trådløst Bredbånd antenneboks monteres på veggen

Den utvendige antenneboksen tar i mot signaler fra mobilnettet. Dette gir minst tre ganger så sterkt signal som innendørs mottakere. I tillegg får du nyeste standard Wifi 6 innendørs ruter, som gir deg høyere hastighet, økt stabilitet og bedre rekkevidde.

Velg hastighet etter behov

Med 2 TB inkludert hver måned har du i praksis ubegrenset data på Trådløst Bredbånd. Du velger i stedet hvilken fart du ønsker, fra 25 – 75 Mbit/s på 4G, og fra 100 – 300 Mbit/s på 5G.

Trygg på nett

trygg-pa-nett-600x350.jpg

Bestiller du trådløst bredbånd hos oss får du tilgang til en komplett pakke for familiens digitale sikkerhet samt en skyløsning for trygg oppbevaring av verdifulle bilder og filer.

Var denne siden nyttig?