Telia og Viaplay Group enige om ny og utvidet avtale

Telia Norge og Viaplay Group har blitt enige om en ny og utvidet, langsiktig avtale som styrker samarbeidet og sikrer Telias kunder tilgang til strømmetjenesten Viaplay, TV3, TV3+, TV6, V sport-kanalene og V Film. Nå får også Telias kunder tilgang til Premier League.

– Vi er veldig fornøyde med å ha fått på plass en ny og langsiktig avtale med Viaplay, som sikrer kundene våre valgfrihet og det aller beste innholdet fra Viaplay-universet, sier Pål Rune Kaalen, leder for privatmarkedet i Telia Norge.

Pål Rune Kaalen, leder for privatmarkedet i Telia Norge

– Kundene vil blant annet om kort tid få tilgang til Premier League hvor de kan følge Erling Braut Haaland og Martin Ødegaard. Vi kan samtidig love at det kommer flere spennende nyheter til våre kunder etter hvert, så det er bare å glede seg.

Telias nærmere 500.000 TV-kunder vil videre få ny og bedre tilgang på V sport, en TV-pakke bestående av fire kanaler med alt det beste fra Formel 1, europeisk toppfotball, vintersport, motorsport og håndball.

Avtalen mellom Viaplay og Telia strekker seg over flere år, og gir Telia sine TV-kunder tilgang til alt av Viaplay sine kanaler og strømmetjenester. Det inkluderer et bredt utvalg av filmer, serier og sport, og ikke minst masse vintersport.

Du som er kunde hos oss vil få mer informasjon om den nye Viaplay-avtalen om kort tid.

Publisert dato: 1. februar 2024

Var denne siden nyttig?