Telia har Norges beste 4G-nett for andre år på rad

For andre år på rad har TEK.no presentert Norges største uavhengige dekningstest av norske mobilnett, og resultatene viser også i år at Telia har landets beste 4G-dekning.

En glad og stolt gjeng fra Telia tok i mot prisen for beste 4G-nett andre år på rad, under TEK-konferansen 2017.

TEK.no har den siste tiden utført tidenes mest omfattende test av mobildekningen i Norge, og har kjørt 12 000 kilometer og gjort godt over 4000 tester på 566 målepunkter for å finne ut hvilken operatør som har det beste mobilnettet i landet.

Det er en fantastisk anerkjennelse å vinne prisen for beste nett for andre år på rad, og det viser at arbeidet og ressursene vi legger ned betaler seg.

Abraham Foss, adm. dir. i Telia Norge

– Det er en fantastisk anerkjennelse å vinne prisen for beste nett for andre år på rad, og det viser at arbeidet og ressursene vi legger ned betaler seg, sier Abraham Foss, administrerende direktør i Telia Norge.

– Vi har ikke hvilt på våre laurbær etter fjorårets seier, men tvert imot fortsatt å jobbe systematisk og grundig med utbyggingen av 4G og 4G+ over hele landet, nettopp for å sørge for at våre kunder får den beste kundereisen og surfeopplevelsen der de bor og ferdes. Derfor er vi veldig stolte - på vegne av våre kunder – over nok en gang å ha vunnet denne grundige og landsdekkende mobilnett-testen.

LES OGSÅ: Derfor er Telias mobilnett i verdensklasse

Telia har siden 2014 gjennomført en massiv dekningsutbygging. I løpet av svært kort tid har selskapet sørget for 4G-mobildekning til snart 98 prosent av befolkningen, og utbyggingen fortsetter:

– Vi bygger mobilnett for fremtidens krav, sier Tommy Skogheim Johansen, dekningssjef i Telia Norge. – Når vi bygger en ny stasjon har denne alltid 4G og i mange tilfeller 4G+, og resultatet vil være at 4G-dekningen i løpet av neste år vil være bedre enn dagens eksisterende taledekning på 2G/3G, altså over 99 prosent.

Med et mobilnett i verdensklasse er vi klare for å fortsette arbeidet med å digitalisere samfunnet.

Abraham Foss, adm. dir. i Telia Norge

I løpet av det siste året har Telia tilnærmet gjort rent bord og vunnet alle tester av mobilnett, både hva gjelder kvalitet, dekning og hastighet.

– Med et mobilnett i verdensklasse er vi klare for å fortsette arbeidet med å digitalisere samfunnet. Vi har etablert mange svært spennende partnerskap der vi er en digital tilrettelegger for andre selskaper som vil skape verdi med teknologi og utforske mulighetene som ligger i IoT, og vi gleder oss til fortsettelsen, avslutter Abraham Foss.

Les hele testen hos TEK.no

Bli Telia-kunde i dag og få tilgang til Norges beste 4G-nett.

De faktiske hastighetene avhenger av kapasitet og andre forhold. Les mer om hastighet og betydningen av det.

Var denne siden nyttig?